Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

H ACE-Hellas συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση BAU 2015 στο Μόναχο

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της ACE-Hellas στην έκθεση The Big 5 στο Ντουμπάι, η εταιρία συμμετείχε και στην κορυφαία, παγκοσμίως, έκθεση του κλάδου της οικοδομής, την BAU 2015 (http://www.bau-muenchen.com/) που πραγματοποιήθηκε τέλος Ιανουαρίου 2015, στο εκθεσιακό κέντρο Messe Munchen, στο Μόναχο της Γερμανίας.


Η BAU, διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και θεωρείται η κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση για τον τεχνικό κλάδο και μία από τις πιο γνωστές παγκοσμίως. Φιλοξενεί περισσότερους από 250.000 επαγγελματίες από όλο τον κόσμο και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών προϊόντων, δομικών υλικών και τεχνικού λογισμικού.

Η ACE-Hellas, στα πλαίσια των ολοκληρωμένων λύσεων που διαθέτει, παρουσίασε το SCADA Pro 15, το κορυφαίο πρόγραµµα στατικής και δυναµικής ανάλυσης κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα, χάλυβα, ξύλο και φέρουσα τοιχοποιία σε ειδική έκδοση που περιλαμβάνει την γερμανική γλώσσα, τους γερμανικούς κανονισμούς και τα αντίστοιχα προσαρτήματα. Με το SCADA Pro 15 η ACE-Hellas στοχεύει στη μεγάλη αγορά του τεχνικού κλάδου της Γερμανίας με τις καινοτόμες λύσεις που αυξάνουν σημαντικά την παραγωγικότητα των επαγγελματιών του χώρου των κατασκευών, αφού ακόμα και τα πιο περίπλοκα έργα ολοκληρώνονται εύκολα και γρήγορα.

Να σημειώσουμε ότι το SCADA Pro 15 περιλαμβάνει όλους τους ισχύοντες ελληνικούς κανονισμούς και όλους τους Ευρωκώδικες με τα αντίστοιχα εθνικά προσαρτήματα. Επιπλέον, υποστηρίζονται τα Ιταλικά, Αυστριακά, Γερμανικά, Πολωνικά εθνικά προσαρτήματα. Η εφαρμογή, ήδη, εδώ και αρκετά χρόνια υποστηρίζει την αυτόματη αλλαγή γλώσσας του περιβάλλοντος εργασίας στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ιταλικά, και Πολωνικά. Οι βελτιωμένες λειτουργίες αλλά και οι νέες δυνατότητες και εντολές, τα πανίσχυρα εργαλεία καθώς και το φιλικό περιβάλλον χρήσης, την καθιστούν αποκλειστική επιλογή για κάθε επαγγελματία, μηχανικό ή αρχιτέκτονα.

Το περίπτερο της ACE-Hellas στο Hall C3 /Booth 105, με το μοντέρνο του design και τις ζωντανές παρουσιάσεις των προϊοντικών λύσεων, που προτείνει η εταιρεία, προσέλκυσε το ζωηρό ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών της έκθεσης από όλα τα μέρη του κόσμου. Η ανταπόκριση των επαγγελματιών που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το SCADA Pro 15 αποδεικνύει ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική και πρωτοπόρα στον τομέα της τεχνολογίας ακόμα και στις πιο απαιτητικές αγορές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo SCADA Pro, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.scadapro.eu καθώς και στην σελίδα της ACE-Hellas στο facebook στο www.facebook.com/ACEHellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC