Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Στρατηγική συνεργασία Atcom και Microsoft

Σε στρατηγική συνεργασία προχώρησαν Atcom και Microsoft, για την προώθηση της πλατφόρμας Microsoft Azure, με την Atcom να έχει ήδη κάνει τις πρώτες εγκαταστάσεις σε Azure για κάποιους από τους σημαντικότερους πελάτες της.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι δυνατότητες της πλατφόρμας συμβάλλουν στη στρατηγική της Atcom να προφέρει στους πελάτες της σημαντικές web hosting λύσεις και υπηρεσίες βασισμένες στην τεχνολογία cloud, όπως επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης με σταθερή λειτουργία, καθώς και λύσεις back-up και recovery, για δεδομένα οποιουδήποτε μεγέθους, με το λιγότερο δυνατό κόστος. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Atcom, Κώστας Θεοτοκάς, δήλωσε: «Οι υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας και η πολυπλοκότητα των εφαρμογών που υλοποιούμε κατέστησαν αναγκαία την εύρεση μίας υπηρεσίας web hosting με υψηλά standards.

Το Microsoft Azure είναι το Cloud Platform που μπορεί να καλύψει στο έπακρον τις τεχνολογικές και επιχειρησιακές ανάγκες μας». Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος, Διευθυντής Πωλήσεων της Microsoft Hellas, δήλωσε: «Είναι χαρά μας που η Atcom δείχνει εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες του Microsoft Azure, το οποίο προσφέρει στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, αξιοποιώντας πλεονεκτήματα όπως υψηλή διαθεσιμότητα, δυνατότητα κλιμάκωσης κόστους και ευελιξία, διατηρώντας τα έξοδα φιλοξενίας ιστοσελίδων σε χαμηλά επίπεδα».


marketingweek.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC