Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

35η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

Το Mediterranean College είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα προσφέροντας υψηλής ποιότητας τριτοβάθμια εκπαίδευση σε συνδυασμό με έντονη φοιτητική ζωή.

Το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της φοιτητικής ζωής είναι η επισφράγιση της προσπάθειας των φοιτητών με την απόκτηση ενός ισχυρού πτυχίου, με εξειδικευμένες γνώσεις, που αποτελεί ισχυρό εχέγγυο σε μια ραγδαία εξελισσόμενη τοπική και διεθνή αγορά εργασίας.

Η αποφοίτηση αποτελεί για τους φοιτητές το επιστέγασμα και τη δικαίωση των προσπαθειών που έκαναν στη διάρκεια των σπουδών τους και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Mediterranean College. Η τελευταία γιορτάζεται με κάθε επισημότητα σύμφωνα με το τελετουργικό των Βρετανικών Πανεπιστημίων παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων, γονέων, συγγενών και φίλων των πτυχιούχων.

Η 35η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στο Θεάτρο Badminton και στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στο Κινηματοθέατρο Ολύμπιον.

Κεντρικός άξονας της 35ης Τελετής Αποφοίτησης θα είναι η ανάδειξη της «Αριστείας στην Έρευνα» (Excellence in Research) Ελλήνων, οι οποίοι έχουν διακριθεί διεθνώς για το ερευνητικό έργο τους στην Επιστήμη, την Παιδεία και την Κοινωνία γενικότερα, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο στη νέα γενιά.

Κεντρικός Ομιλητής στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης θα είναι ο Δρ. Ευάγγελος Κισκίνης, Head of the 3 ALS Foundation Research Laboratory, Assistant Professor of Neurology and Physiology at Feinberg Medical School ,Director of the Stem Cell Technologies Facility, ενώ θα τιμηθούν η ερευνητική ομάδα ATLAS (LHC/CERN) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με επικεφαλή της ομάδας τη Δρ. Χαρά Πετρίδου, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Πυρηνικής Φυσικής και Φυσικής Στοιχειωδών Σωματιδίων, Τμήμα Φυσικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, στην τελετή αποφοίτησης  που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, κεντρικός Ομιλητής (Key Note Speaker) θα είναι ο Καθηγητής  Γεώργιος Θ. Παυλίδης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας Fellow, International Academy for Research in Learning Disabilities-Εφευρέτης του παγκοσμίως αναγνωρισμένου διαγνωστικού τεστ Δυσλεξίας "Pavlidis Test", ενώ τιμώμενο πρόσωπο της φετινής τελετής θα είναι ο Δρ. Γεώργιος Κόρδας - Ερευνητής Εθνικού Κέντρου Δημόκριτος.

Info: Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 2-4, τηλ.: 2310287779, info@medcollege.edu.gr, http://www.medcollege.edu.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC