Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Ε-table.gr: Νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για ευκολία στις οnline κρατήσεις εστιατορίων

Το e-table.gr η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα για online κρατήσεις σε εστιατόρια, προχώρησε στη δημιουργία μιας εύχρηστης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα Android.


Σύμφωνα με στοιχεία του e-table.gr, σε διάστημα 4 μηνών, 5000 άνθρωποι χρησιμοποίησαν το e-table για να πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα τη κράτησή τους στο αγαπημένο τους εστιατόριο.

Παρατηρώντας αυτή τη δυναμική, η ομάδα του e-table προχώρησε στη δημιουργία της Android εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στο Google play για να τη κατεβάσει δωρεάν οποιοσδήποτε το επιθυμεί  (η αντίστοιχη για iOS θα λειτουργήσει  τους επόμενους μήνες).

Η νέα εφαρμογή προσφέρει στο καθημερινό χρήστη μια σειρά από οφέλη όπως:

-Κράτηση σε εστιατόριο “on-the-go”, οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος, με το πάτημα μερικών κουμπιών στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου.
-Ενημέρωση για τα υπάρχοντα ή νέα συνεργαζόμενα εστιατόρια μέσω της εφαρμογής.
-Λεπτομερείς οδηγίες για τη τοποθεσία του κάθε εστιατορίου μέσω χάρτη.
-Ενημέρωση για προνόμια και αποκλειστικές εκπτώσεις από 10% έως 40% σε συνεργαζόμενα εστιατόρια πλέον και μέσω κινητού τηλεφώνου.
-Συγκέντρωση πόντων για διεκδίκηση δωροεπιταγών αξίας 10 ή 25 ευρώ πλέον και μέσω της εφαρμογής. Τα ποσά αυτά θα συνυπολογίζονται στο τελικό λογαριασμό ανεξάρτητα από τις άλλες επιμέρους εκπτώσεις στα συνεργαζόμενα εστιατόρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC