Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Έκθεση για τις Νέες Καμπάνιες αγορών AdWords για το «άνοιγμα» της Google Analytics

Σύμφωνα με την νέα έκθεση σχετικά με τις καμπάνιες αγορών AdWords, το άνοιγμα της Google Analytics προσφέρει στους διαφημιστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της καμπάνιας αγορών τους.


Η Google ανακοίνωσε ότι μια νέα αναφορά της Νέας Καμπάνιας Αγορών θα αρχίσει να εμφανίζεται στο τμήμα των AdWords από την Google Analytics. Η αναφορά αυτή θα γίνει ανοιχτή σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η είδηση έρχεται μαζί με την πλήρη απελευθέρωση των Βελτιωμένων δυνατοτήτων του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στο Analytics.

Η αναφορά για τις Καμπάνιες Αγοράς δίνει στους διαφημιζόμενους του AdWords περισσότερες γνώσεις σχετικά με τις επιδόσεις των στόχων του προϊόντος από τις εκστρατείες αγορών τους στο AdWords.

Οι διαφημιστές μπορούν να αναλύσουν την επίδοση ανάλογα με την κατηγορία, τον τύπο ή την μάρκα των προϊόντων και προχωράνε παρακάτω από εκεί.

Αυτή η διαδικασία προσφέρει δεδομένα από συζητήσεις αλλά και μετρήσεις συμπεριφοράς, όπως το πόση ώρα παραμένει ο κάθε επισκέπτης στην ιστοσελίδα.

http://searchengineland.com, http://spinningsm.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC