Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Νέο website για την AOC

Η AOC είναι μία ηγετική παγκόσμια εταιρία οθονών Η/Υ για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Στις αρχές Δεκεμβρίου η εταιρία εγκαινίασε ένα νέο δικτυακό τόπο που οδηγεί τους χρήστες στην ιδανική τους οθόνη πιο γρήγορα και πιο άνετα.
Για το νέο website, η AOC επέλεξε έναν καθαρό, γρήγορο και ελκυστικό σχεδιασμό, ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη. Με ένα μόνο κλικ, ο χρήστης έρχεται σε επαφή με σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις τρέχουσες ειδήσεις, καθώς και την πλατφόρμα υπηρεσιών και υποστήριξης.

Το νέο website διαθέτει επιπλέον λειτουργία αναζήτησης. Έτσι οι επισκέπτες χρησιμοποιώντας μια σειρά φίλτρων,  μπορούν να βρουν τις οθόνες που ταιριάζουν περισσότερο στις απαιτήσεις τους. Μαρκάροντας τα διαθέσιμα πεδία, όλα τα χαρακτηριστικά μιας οθόνης επιλέγονται εύκολα όπως για παράδειγμα  το μέγεθος, το χρώμα, τις αναλογίες, ή την τεχνολογία της οθόνης.

Ιδιαίτερα πρακτική είναι η λειτουργία “Find Products”. Επιλέγοντας μία από τις κατηγορίες “Entertainment”, “Creative”, “Office” ή  “Mobile”,  εμφανίζονται  προ-επιλεγμένες προτάσεις οθονών. Οι επισκέπτες που βρίσκουν την  ιδανική οθόνη, οδηγούνται στην σελίδα με τη λίστα των σημείων πώλησης. Στην περίπτωση που χρειάζονται περαιτέρω πληροφορίες, δίνονται  τα στοιχεία επικοινωνίας των εμπορικών αντιπροσώπων.

Στην κατηγορία "Νέα", οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πληροφορίες για τα  βραβεία που έχουν απονεμηθεί στις οθόνες AOC καθώς και σχόλια από ειδικούς συντάκτες και bloggers. Στην Ευρώπη μόνο, υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες άρθρα ανά έτος.

"Η νέα μας ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι κατανοητή  και επεξηγηματική. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν ο φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός ", λέει ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος ΕΜΕΑ, AOC. "Ο νέος διαδικτυακός τόπος οδηγεί ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες στην οθόνη της επιλογής τους,  γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC