Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

Συνεργασία της Sapphire με την Adobe και μεγάλη προσφορά

H SAPPHIRE Technology ανακοινώνει μια ακόμη μεγάλη συμφωνία που έχει κλείσει με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Adobe, η συνεργασία των δύο εταιρειών έχει να κάνει με μια προσφορά παροχής ειδική έκπτωσης σε ιδιοκτήτες καρτών γραφικών της σειράς SAPPHIRE R7 στις συνδρομές του Adobe Creative Cloud Photography.
 
Το Δημιουργικό σχέδιο Cloud φωτογραφίας της Adobe  περιλαμβάνει μια συνδρομή για την τελευταία έκδοση του Photoshop CC, το κορυφαίο δημιουργικό εργαλείο απεικόνισης, καθώς επίσης και το Lightroom, το τελευταίο εργαλείο της Adobe για την οργάνωση, την ενίσχυση και την κοινή χρήση των φωτογραφιών.

Το Photoshop CC  και το Lightroom  είναι απαραίτητα βοηθήματα για τους λάτρεις της φωτογραφίας, δίνει τα εργαλεία για να οργανώσετε, να επεξεργαστείτε, να ενισχύσετε, και να μοιραστείτε τις εικόνες στην επιφάνεια εργασίας σας ή μιας κινητής συσκευής - οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Η σουίτα περιλαμβάνει πρόσβαση σε μία εκτεταμένη βιβλιοθήκη βίντεο του how to, και τις τελευταίες καινοτομίες απεικόνισης από την Adobe.

Το Photoshop περιλαμβάνει ένα πλήρες σύνολο των επαγγελματικών εργαλείων για ρετούς, compositing, και το μοντάζ μέχρι το επίπεδο pixel. Είναι το εργαλείο για την μετατροπή εικόνων σε οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς. Το δε Lightroom κάνει τα πάντα για την ψηφιακή φωτογραφία ευκολότερα, ταχύτερα και πιο εκπληκτικά σε σχέση με τις λύσεις της για την οργάνωση, τη βελτίωση, και το διαμοιρασμό των εικόνων στην επιφάνεια εργασίας ή στις κινητές συσκευές.

Τώρα οι ιδιοκτήτες των καρτών γραφικών SAPPHIRE της σειράς R7  μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση 15% για τη συνήθη συνδρομή 12 μηνών για αυτή την καταπληκτική σουίτα εργαλείων. Οι ιδιοκτήτες απλά πρέπει να εγγράφουν και να δώσουν και τα στοιχεία της κάρτα τους (της σειράς R7)  στη SAPPHIRE Select Club για να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς να ζητήσουν αυτή την προσφορά.

Η προσφορά Sapphire είναι μέρος του προγράμματος Adobe Affinity, και θα ισχύει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στοt www.sapphiretech.com

Το Adobe, το λογότυπο Adobe Affinity Partner, το Adobe Creative Cloud Complete plan, το Adobe Creative Cloud Photography plan, το Illustrator, Photoshop, το PremierePro, το Lightroom, και το λογότυπο Creative Cloud, είναι είτε σήματα κατατεθέντα ή εμπορικά σήματα της Adobe Systems Incorporated στις Ηνωμένες Πολιτείες ή / και σε άλλες χώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC