Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Νέα Συνεργασία Retail@Link – Ολυμπιακή Ζυθοποιία στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Η Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) προσφέρει λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, για την άμεση ηλεκτρονική διασύνδεσή της με τους πελάτες της στη Λιανική & την εύκολη, αυτοματοποιημένη και ασφαλή μεταφορά των ηλεκτρονικών δεδομένων των παραστατικών της.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, η δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση στην αγορά του ζύθου, συνεργάζεται με τη Retail@Link, καινοτόμο πάροχο λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης με εμπειρία άνω των 11 ετών στην κερδοφόρα διασύνδεση των πιο ανταγωνιστικών επιχειρήσεων στον κλάδο του Λιανεμπορίου και του Τροφίμου & Ποτού. Συγκεκριμένα, η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, επέλεξε τη λύση R@L e-Invoicing EDI της Retail@Link για την αυτοματοποιημένη καταχώρηση των παραστατικών της, απευθείας στα συστήματα των πελατών της στη Λιανική, ανεξάρτητα από τα πληροφοριακά συστήματα που εκείνοι χρησιμοποιούν.

Στόχος της εταιρείας από τη συνεργασία της με τη Retail@Link, είναι η βελτίωση της ροής δεδομένων προς & από τους πελάτες της και η ενίσχυση των σχέσεων συνεργασίας με τους εμπορικούς της συνεργάτες, μέσα από την εξυπηρέτηση των αναγκών τους για γρήγορη & αλάθητη καταχώρηση δεδομένων.

Όπως δηλώνει ο κ Γιώργος Προβατάρης, MIS & Logistics Operations Manager στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ: «Στόχος μας μέσα από τη συνεργασία μας με τη Retail@Link είναι να εξυπηρετήσουμε περαιτέρω την εύκολη διασύνδεσή μας με τους πελάτες μας, στα πλαίσια της επιδίωξής μας να αποτελούμε υπόδειγμα συνεργάτη στις εμπορικές μας σχέσεις.

Μέσα από το e-Invoicing EDI, διευκολύνουμε έμπρακτα τις λειτουργίες των εμπορικών μας συνεργατών, αφού τους αφαιρούμε σημαντικό διαχειριστικό χρόνο, με την αξιόπιστη αυτοματοποίηση που προσφέρει η λύση στην καταχώρηση του περιεχομένου των παραστατικών μας στα εκάστοτε πληροφοριακά τους συστήματα. Η συνεργασία μας με τη Retail@Link, είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης μας στον πάροχο, που από το 2003 εξυπηρετεί την αγορά των Super Markets και των προμηθευτών τους με τις εστιασμένες λύσεις του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC