Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Συμμετοχή της Quest Συμμετοχών στο μετοχικό σχήμα της IMPACT AE

Η Information Systems IMPACT ανακοίνωσε τη συμμετοχή της Quest Συμμετοχών στο μετοχικό της σχήμα, με ποσοστό 21,5%.


H Quest Συμμετοχών είναι ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς ομίλους εταιριών, με παρουσία στην αγορά περισσότερα από 30 χρόνια, και πρωτοποριακή δραστηριοποίηση στην αγορά της Πληροφορικής, των Ταχυμεταφορών και της Πράσινης Ενέργειας.

Με τη στήριξη του νέου μετόχου, η IMPACT μπαίνει σε μια νέα, δυναμική εποχή, με δυνατότητες μεγαλύτερης ευελιξίας και ανάπτυξης, μένοντας συνεπής στο όραμα της που είναι να αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.


Μεταξύ άλλων, στρατηγικοί άξονες της νέας εποχής είναι η ενίσχυση της θέσης της IMPACT στην Νοτιοανατολική Ευρώπη  και σαφώς οι καινοτομίες, που αποτελούν εξάλλου τα βασικά στοιχεία που βοήθησαν την εταιρεία να είναι ηγέτιδα στο χώρο της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IMPACT, κ. Iωάννης Τερψίδης, δήλωσε σχετικά: «Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και αποτελεί επιβεβαίωση εμπιστοσύνης στις θετικές προοπτικές της IMPACT.  Για την εταιρία μας  ξεκινά μια νέα δυναμική και αναπτυξιακή πορεία. Στηριζόμενοι στην μακρόχρονη εμπειρία μας, την τεχνογνωσία μας,  τη γνώση της αγοράς και διαθέτοντας την ευελιξία που απαιτείται, προσβλέπουμε με πολλή αισιοδοξία στο μέλλον».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Quest Συμμετοχών κ. Παντελής Τζωρτζάκης, δήλωσε: «η ένταξη καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων στο χαρτοφυλάκιο που προσφέρουμε ως Όμιλος στην αγορά της πληροφορικής και της τεχνολογίας γενικότερα, είναι στρατηγική επιδίωξή μας. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η επένδυσή μας στην IMPACΤ, σε μια εταιρία που δραστηριοποιείται σε έναν τομέα που αναπτύσσεται ραγδαία και που η μέχρι σήμερα πορεία της δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές προοπτικές και προσδοκίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC