Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο από τη Nova

Αυτά τα Χριστούγεννα όλοι θα …παραμιλούν, λέει η καινούρια διαφημιστική καμπάνια της Nova και μάλλον έχει δίκιο! Η Χριστουγεννιάτικη εμπορική πρόταση της Nova είναι το τέλειο δώρο για όλους τους συνδρομητές Nova 3Play, αφού περιλαμβάνει όλα τα κανάλια Novasports και όλα τα Novacinema, μαζί με την υπηρεσία Nova HD, μόνο με 25€ το μήνα, για πάντα!

Το Χριστουγεννιάτικο «δώρο» της Nova προσφέρει το καλύτερο αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα. Με 25€ το μήνα, οι συνδρομητές Nova 3Play αποκτούν πρόσβαση στα 7 αθλητικά κανάλια Novasports για να βλέπουν την ομάδα τους στις μεγάλες διοργανώσεις, καθώς και στα 4 κινηματογραφικά κανάλια Novacinema με μοναδικές πρεμιέρες, πολυσυζητημένες σειρές και πολυάριθμες επιλογές για κάθε διάθεση και μάλιστα σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition.

Ισχύει για λίγες μόνο μέρες!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε ένα Κατάστημα Forthnet ή το δίκτυο εμπορικών συνεργατών, ή να καλέσετε στο 18345 ή να επισκεφτείτε το www.nova.gr

2 σχόλια:

dimitris είπε...

Με 25 ευρώ δηλαδή που είναι τιμή ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ένας νέος ή υφιστάμενος συνδρομητής Nova 3play, μπορεί να προσθέσει όλα τα κανάλια Novacinema και Novasports. Είναι πολύ καλή προσφορά

Doudou είπε...

Το ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ δε ξερω κατα ποσο ισχυει,μιας και του χρονου δε θα εχει ουτε Champions league,ουτε Europa!!Τι να το κανεις το για παντα,αμα δεν εχεις το τωρα?ασε που πολλα σεναρια ακουγονται!!Και ειναι δεσμευση τουλάχιστον 12μηνη!

 
SYNC ME @ SYNC