Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

Αγορές με κέρδος από τη MasterCard στα Supermarket ΣKΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η MasterCard, πιστή στην πάγια δέσμευσή της για προσφορά υπηρεσιών υψηλής αξίας προς τον καταναλωτή, ώστε να μεγιστοποιεί τα οφέλη που λαμβάνει κατά τις αγορές του, συνεργάζεται με τα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για να επιβραβεύσει τους κατόχους καρτών MasterCard και Maestro, προσφέροντας σε 5.000 νικητές €20 για τις αγορές τους από τα 110 καταστήματα του Ομίλου σε όλη την Ελλάδα.

Οι καταναλωτές που επισκέπτονται τα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 31 Ιανουαρίου 2015, για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιούν με την κάρτα τους MasterCard ή Maestro, μπαίνουν σε διαδικασία αυτοματοποιημένης επιλογής για να κερδίζουν €20 για τις αγορές τους.

Στην περίπτωση που η αρχική αγορά είναι μικρότερη των €20, οι νικητές λαμβάνουν δωροεπιταγή για να την εξαργυρώσουν σε επόμενη αγορά τους. Αν το ποσό των αγορών τους είναι ίσο ή μεγαλύτερο των €20, τότε το ποσό αφαιρείται από τον λογαριασμό τους, προσφέροντάς τους σημαντική έκπτωση.

Οι νικητές θα ενημερώνονται για το δώρο τους τη στιγμή της αγοράς.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard στην Ελλάδα δήλωσε:
«Μέσα από τη συνεργασία μας με τον Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, στοχεύουμε στο να ομορφύνουμε την καθημερινότητα του καταναλωτή και να αναβαθμίσουμε την αγοραστική του εμπειρία μέσα από εκπλήξεις και δώρα. Αναζητούμε συνεχώς τρόπους να επιβραβεύουμε τους κατόχους καρτών MasterCard ή Μaestro και τέτοιες δράσεις συμπλέουν με το όραμά μας ο καταναλωτής να απολαμβάνει αποκλειστικά προνόμια και να νιώθει κερδισμένος από τη συνεργασία μας».   

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mastercard.gr καθώς και τη σελίδα της MasterCard στο Facebook facebook.com/MasterCardGreece.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC