Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

"Marketing in practice": Η μοναδική εκπομπή Μάρκετινγκ από το SBC

Μια νέα εβδομαδιαία εκπομπή με έμφαση στo Μάρκετινγκ ξεκινάει στο μοναδικό οικονομικό-επιχειρηματικό κανάλι της χώρας.Την παρουσίαση της εκπομπής θα έχει ο Θέμης Σαρανταένας, καταξιωμένος σύμβουλος μάρκετινγκ,  με ειδίκευση στο μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και  των ελεύθερων επαγγελματιών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αντικείμενο της εκπομπής θα αποτελέσει η παρουσίαση επιχειρηματικών παραδειγμάτων και προτάσεων μάρκετινγκ  ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.

Στο “Marketing in practice” θα παρουσιάζονται oι βασικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.  

Χρηστικές επιχειρηματικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.

Η εκπομπή θα προβάλλεται και από τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό Αιγαίον TV. Βασικοί χορηγοί επικοινωνίας: epixeiro.gr & startup.gr

Πρεμιέρα 4 Δεκεμβρίου 2014. Κάθε Πέμπτη, 21:30 – 22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC