Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Keep Out F90 Keyboard: για δυνατό παιχνίδι!

Η Keep Out, η ευρωπαϊκή εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει εργονομικά και ανθεκτικά περιφερειακά για τους απαιτητικούς gamers, παρουσιάζει το F90 Keyboard.    

Το F90 είναι ένα στιβαρό πληκτρολόγιο, με εντυπωσιακό σχεδιασμό, ειδικά κατασκευασμένο για gamers, με  μέγεθος διαμορφωμένο έτσι ώστε να παρέχει περισσότερο χώρο για gaming. Τα πλήκτρα του F90 είναι ειδικά σχεδιασμένα από άποψη ύψους και πίεσης, για καλύτερη απόδοση, με μέγιστο χρόνο απόκρισης 5 ms. Διαθέτουν LED οπίσθιου φωτισμού πράσινου χρώματος, ρυθμιζόμενης έντασης.

Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει 6 προγραμματιζόμενα πλήκτρα μακροεντολών, όλα αποσπώμενα για να είναι εφικτός ο καθαρισμός τους. Συνολικά διαθέτει 8 αποσπώμενα πλήκτρα και ένα ειδικό εργαλείο για την αφαίρεσή τους, ώστε να είναι εφικτή και η αντικατάστασή τους σε περίπτωση βλάβης.

Επίσης ενσωματώνει 9 πλήκτρα λειτουργιών multimedia και πλήκτρο Windows, για πλήρη και εύκολο έλεγχο του διαθέσιμου εξοπλισμού. 
Στο κάτω μέρος υπάρχουν αναδιπλούμενα στηρίγματα, που βελτιώνουν την εργονομία και διευκολύνουν στο παίξιμο.

Η σύνδεση με τον υπολογιστή γίνεται μέσω καλωδίου με νάιλον προστατευτική επικάλυψη, μήκους 1,8 μέτρων, που καταλήγει σε βύσμα USB 2.0 με φινίρισμα χαλκού, για καλύτερη συνδεσιμότητα και απόλυτη ασφάλεια.

Το συνοδευτικό software υποστηρίζει βασικές αλλά και πιο προηγμένες ρυθμίσεις, που προσφέρουν μεγάλη ευκολία στη διαμόρφωση (configuration).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
-Πράσινα φωτιζόμενα πλήκτρα με dimmer έντασης φωτισμού.
-123 αθόρυβα πλήκτρα μεμβράνης, με διάρκεια ζωής έως 20 εκατομμύρια hits.
-6 προγραμματιζόμενα πλήκτρα μακροεντολών
-9 multimedia keys
-WASD και cursor keys.
-3 παραμετροποιήσιμα software profiles για διαφορετικά παιχνίδια.
- 8 αποσπώμενα πλήκτρα σχεδιασμένα για την καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια.
-One-touch gaming mode, που επιτρέπει απενεργοποίηση του Windows key.
-Ρυθμιζόμενο polling rate 125/500/1000 Hz.
-Διαστάσεις: 48x 19,5 x 28 εκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC