Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Ο Γενικός Γραμματέας της ITU επισκέφτηκε τον Πρόεδρο της Βουλής

Τον Πρόεδρο της Βουλής κύριο Ευάγγελο Μεϊμαράκη επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της ITU, κ. Houlin Zhao, ο οποίος επισκέπτεται επίσημα τη χώρα μας.


Κατά την συνάντηση, ο Πρόεδρος της Βουλής ενημερώθηκε για την εκλογή της Ελλάδας στο Δ.Σ. της ITU (με 149 ψήφους σε σύνολο 168 ψηφισάντων χωρών) καθώς συμπληρώνονται 150 χρόνια από την ίδρυσή της, πράγμα το οποίο καταδεικνύει το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η χώρα μας στην εξέλιξη του κλάδου.

Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα  για μια σταθερή και αμφίπλευρη συνεργασία καθώς ο τομέας των Τηλεπικοινωνιών και των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) αποτελεί έναν από τους βασικούς τομείς της οικονομίας, που έχουν ουσιαστική συμβολή στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και στη δημιουργία ανάπτυξης και θέσεων εργασίας. Ο Πρόεδρος της Βουλής, εξέφρασε την ικανοποίησή του και υποσχέθηκε πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αποβλέπει στην ανάπτυξη των τομέων αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC