Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Τα eVolution Awards βραβεύουν τη Yuboto για τις υπηρεσίες Click2Call & mms+

Δύο ασημένια βραβεία: 1) Τεχνολογικής Καινοτομίας για την υπηρεσία Click2Call και  2) Προσωποποιημένης Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας για την υπηρεσία mms+ , κέρδισε η Yuboto στην τελετή απονομής των eVolution Awards που πραγματοποιήθηκε στο Gotham Stage την Πέμπτη 4/12

Ο Κωνσταντίνος Λιαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Yuboto δήλωσε σχετικά:  «Η διπλή διάκριση της Yuboto στα eVolution Awards 2015, ανάμεσα σε όλες σχεδόν τις επιχειρήσεις τεχνολογίας, για όλους εμάς στηYuboto, αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή!

Ταυτόχρονα μας επιφορτίζει με ακόμη περισσότερη ευθύνη για ανάπτυξη νέων καινοτομιών στον χώρο του mobile marketing και των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Ευχαριστούμε θερμά την κριτική επιτροπή για τη διάκριση που μας χάρισε, καθώς επίσης ευχαριστούμε τους πελάτες μας που πρώτοι από όλους, εμπιστεύτηκαν και εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της Yubotο».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Yuboto και τις υπηρεσίες της, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.yuboto.com ή καλέστε από σταθερό στο 801 100 12 12 ή από κινητό στο 211 11 44 111.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC