Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Η Communication EFFECT ανέλαβε τη διοργάνωση του Cisco Connect Greece 2014

H εταιρεία ανέλαβε τη διοργάνωση του Cisco Connect Greece 2014, της μεγαλύτερης εκδήλωσης για το “Internet of Everything” στην Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 1850, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον για online συμμετοχή όπου πολλοί παρακολούθησαν την εκδήλωση μέσω live streaming.

Το Cisco Connect εξελίχθηκε σε ένα κεντρικό γεγονός, το οποίο –λόγω θέματος- είχε φέτος ευρύτερη απήχηση και προσέλκυσε ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων και Οργανισμών που παρακολούθησαν σημαντικές τοποθετήσεις για τις ριζικές αλλαγές που επιφέρει η τεχνολογία του ‘Internet of Things’ (IoT) στις επιχειρήσεις, την κοινωνική ζωή και την καθημερινότητα.

H ανάθεση αφορούσε το σχεδιασμό, την προβολή και υλοποίηση της εκδήλωσης στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Cisco Hellas. Για την πραγματοποίηση του Cisco Connect η εταιρεία δημιούργησε εξειδικευμένη ομάδα η οποία ανάλαβε εξ ολοκλήρου το event management προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις του project.

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης ήταν το CEO panel, όπου ηγετικά στελέχη και Διευθύνοντες Σύμβουλοι από τους κλάδους των λιανικών πωλήσεων, των τραπεζικών υπηρεσιών, των ηλεκτρονικών αγορών, της Κοινωνίας της Πληροφορίας και του τουρισμού βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι δίνοντας την δική τους οπτική για το «Internet of Τhings» και τις αλλαγές που έρχονται στην καθημερινή ζωή και τις συναλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC