Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Η SiEBEN Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης Cisco Connect

Η SiEBEN, ως χρυσός χορηγός, θα δώσει το παρόν στην εκδήλωση Cisco Connect που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental. Η εκδήλωση με θέμα «The Internet of Everything» αναμένεται να προσελκύσει επαγγελματίες και δημιουργούς από κάθε κλάδο, κάθε εταιρικό τμήμα και κάθε επίπεδο.

Τα Ασύρματα Δίκτυα Νέας Γενιάς διαμορφώνουν έναν νέο τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Στο booth της SiEBEN οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις που μπορούν να καλύψουν ταυτόχρονα τις αυξημένες απαιτήσεις ενός σύγχρονου ΙΤ καθώς επίσης τις ανάγκες για καινοτόμες προσεγγίσεις του Marketing.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η SiEBEN θα δώσει ένα Μeraki  Access Point και σε συνεργασία με την Interlei, τον Ελληνικό Σύγχρονο Εκπαιδευτικό Οργανισμό, μια υποτροφία Cisco CCNA Security αξίας 1.300 ευρώ. Οι επισκέπτες θα μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση αυτόματα χρησιμοποιώντας τη δωρεάν σύνδεση Wireless SSID της SiEBEN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC