Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Τhe Big HR Debate: HR re-loading

Αν το θέμα του φετινού HR Debate σας θυμίζει το sequel της ταινίας Matrix, είναι γιατί η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΔΑΔ) βρίσκεται στο κατώφλι μιας νέας περιόδου από πολλές απόψεις.
Ως λειτουργία του μάνατζμεντ περνώντας τις συμπληγάδες της βαθιάς κρίσης, αναζητεί την κατάλληλη στρατηγική, το όραμα και τις αξίες που θα καθορίσουν τον επαναπροσδιοριζόμενο ρόλο της και τον τρόπο που θα αντιδράσει και θα αντιμετωπίσει τις νέες ευκαιρίες και απαιτήσεις στο ευρύτερο επιχειρηματικό και εργασιακό περιβάλλον.

Ταυτόχρονα καλείται να αντιμετωπίσει τις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις που παρουσιάζει το ανθρώπινο μωσαϊκό στο χώρο των οργανισμών και οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την αξιοποίηση της διαφορετικότητας στο χώρο της εργασίας.

Ακόμα, η ταχύτατη «επέλαση» των νέων τεχνολογιών επιφέρει αρκετές προκλήσεις και αλλαγές στη ζωή των εργαζομένων, αλλά και στα συστήματα, τις πολιτικές και τις πρακτικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.

Έτσι όλα αυτά τα θέματα θα συζητηθούν στην πιο διαδραστική εκδήλωση που πραγματοποιείται για τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού: στο The Big HR Debate, που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014, από τις 9.00 μέχρι τις 17.30, στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρίες Better Future, Conferience, Hellas EAP, Edenred, Kienbaum και Manpower Group.

Πληροφορίες: http://www.eede.gr/activities/eimad-hrdebate-061114Πρόγραμμα: http://www.eede.gr/uploads/files/eimad_HR_debate_pr.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC