Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Ευρεία γκάμα gaming οθονών από την AOC

Με την τεχνολογία NVIDIA® G-SYNC™, η 24″ (61 εκ) οθόνη G2460PG της AOC Line Style βάζει τον παίκτη κατευθείαν στη δράση του παιχνιδιού. Η ενσωματωμένη μονάδα G-Sync συγχρονίζει το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στο GPU της κάρτας γραφικών ώστε τίποτα να μην παρεμβάλλεται μεταξύ του παίκτη και του παιχνιδιού.
Ο εξαιρετικά χαμηλός χρόνος απόκρισης, μόλις 1 ms, εξαλείφει  αποτελεσματικά τα φαινόμενα ghosting  και προσφέρει καθαρές και ευκρινείς εικόνες, ακόμη και στις πιο έντονες καταστάσεις του παιχνιδιού. Χάρη στον εξαιρετικό ρυθμό ανανέωσης του G2460PG, οι κινήσεις του εχθρού εμφανίζονται με ιδιαίτερα ομαλή κίνηση και οι αντίπαλοι μπορούν εύκολα να εντοπιστούν. Το περιβάλλον του παιχνιδιού δε ζωντανεύει μόνο με την ομαλή κίνηση, αλλά και με την ανάλυση 1920 x 1080 Full HD.  Επιπλέον τα χρώματα είναι φωτεινά και ζωντανά  χάρη στη φωτεινότητα των 350 cd/cm². Η οθόνη G2460PG  υποστηρίζει το DisplayPort  για γρήγορη και χωρίς καθυστερήσεις μετάδοση εικόνας.

Gaming με ομαλή κίνηση και ευκρινή εικόνα σε προσιτή τιμή
Οι νέες οθόνες της AOC,  G2460PQU / BR και G2460FQ αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τους παίκτες που επιθυμούν  να αναβαθμίσουν το παιχνίδι τους σε προσιτή τιμή. Με διάσταση 24 " (61 cm) και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz οι gaming επιδόσεις απογειώνονται. Και στα δύο μοντέλα η οθόνη ανανεώνεται  δύο φορές πιο γρήγορα από ότι στα συμβατικά μοντέλα 60 Hz,  έτσι η  κούραση των ματιών και το σπάσιμο της εικόνας είναι προβλήματα του παρελθόντος. Η G2460PQU / BR διατίθεται και με σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμα που την κάνουν ιδιαίτερα ελκυστική.

Οθόνη G2770PQU, επεκτείνετε τα όριά σας 
Με 27” (69 εκ) ΤΝ panel, η g2770 PQU  είναι η μεγαλύτερη οθόνη που διαθέτει η AOC ειδικά για gaming. Όπως οι υπόλοιπες οθόνες της AOC, έτσι και αυτή ξεχωρίζει για τον εξαιρετικό ρυθμό ανανέωσης και τον γρήγορο χρόνο απόκρισης. Η συγκεκριμένη οθόνη είναι ιδανική για gamers που τους αρέσει να απολαμβάνουν τα παιχνίδια από μεγαλύτερη απόσταση. Με την τεράστια οθόνη οι λάτρεις του gaming  θα απολαύσουν έντονη και ρεαλιστική εμπειρία με  πραγματικά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Εκτός από τις εντυπωσιακές επιδόσεις, το μοντέλο G2770PQU προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας, όπως MHL για Android συσκευές, ολοκληρωμένες εργονομικές λειτουργίες και ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία.

Μείωση της κούρασης των ματιών με το  i-care
Το gaming για πολλές ώρες μπορεί να καταπονήσει τα μάτια και να οδηγήσει σε  κούραση και νευρικότητα. Το i-care της AOC ανιχνεύει την ένταση του φωτισμού περιβάλλοντος και προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τις διαφορετικές εντάσεις φωτισμού. Με αυτό τον τρόπο η καταπόνηση των ματιών μπορεί να μειωθεί αποτελεσματικά και οι παίκτες να παίξουν άνετα και με λιγότερη κούραση για περισσότερη ώρα.

Οθόνες AOC, μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη έκπληξη
Με εντυπωσιακές gaming επιδόσεις και τιμές για κάθε προϋπολογισμό, οι οθόνες της AOC είναι μια ξεχωριστή ιδέα για δώρα τεχνολογίας για τους αγαπημένους σας, ή για εσάς φέτος τα Χριστούγεννα!

Οι οθόνες AOC είναι διαθέσιμες με τις ακόλουθες ενδεικτικές τιμές λιανικής:
G2460PG  €515, G2460FQ €306, G2460PQU/BR €466 και G2770PQU €515.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC