Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

CIRCUS EXPLOSIVA: Μια εκρηκτική, μουσικοχορευτική παράσταση-εμπειρία

Mετά από μια επιτυχημένη σειρά παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Σύνδεσμος Υποτρόφων Ιδρύματος Ωνάση παρουσιάζει την καλλιτεχνική ομάδα “Nefelopetra” η οποία επιστρέφει με μια παράσταση-εμπειρία, το CIRCUS EXPLOSIVA:
Mια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση εμπνευσμένη από το τσίρκο, που συνδυάζει τη  ζωντανή μουσική, το τραγούδι, τον ακροβατικό χορό και παρουσιάζεται για μία και μοναδική βραδιά την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, με δωρεάν είσοδο για όλους.

Εννέα performers-μουσικοί-τραγουδιστές-χορευτές-ακροβάτες υπόσχονται να γοητεύσουν και να ξαφνιάσουν το κοινό με το πάθος, την ενέργεια, την εκφραστικότητα και τα επικίνδυνα ακροβατικά τους. Η Γυναίκα-φίδι, το παραδείσιο πουλί, ο Mr. Juggler, ο Μεφιστοφίλιος, η Mrs. Fragile, ο Βang Jay, ο Sir Yes, η εναέρια Εκάτη, ο Niri, η Nelfi και ο Pierrot συμμετέχουν σε μια φαντασμαγορική παράσταση που θα κόψει την ανάσα! Βλέπετε το CIRCUS EXPLOSIVA είναι στημένο κατά λάθος πάνω σε ένα ναρκοπέδιο. Όμως, παρά την έκρηξη, η παράσταση συνεχίζεται κανονικά!

H παράσταση CIRCUS EXPLOSIVA μας μεταφέρει σε έναν κόσμο σκοτεινά μαγικό και ποιητικά απόκοσμο με τη βοήθεια του έντονου μακιγιάζ, της λυρικής μουσικής, των επικίνδυνων ακροβατικών και των φαντασμαγορικών κοστουμιών ενώ τα ειδικά σχεδιασμένα video arts παραπέμπουν στο βωβό κινηματογράφο και η ατμόσφαιρα θυμίζει κινηματογραφικές ταινίες του Tim Burton ή παραστάσεις των Tiger Lilies.

Το CIRCUS EXPLOSIVA παρουσιάζεται στo πλαίσιo των δράσεων του Συνδέσμου Υποτρόφων Ιδρύματος Ωνάση για το χρονικό διάστημα 2014-2015, οι οποίες είναι ανοιχτές προς το ευρύ κοινό και έχουν στόχο να φέρουν την ελληνική κοινωνία - και ιδιαίτερα τους νέους -  σε επαφή με μια σειρά από πρωτότυπες, καινοτόμες, διαδραστικές πρωτοβουλίες από το χώρο των τεχνών, της παιδείας, της κοινωνίας, της  επιχειρηματικότητας, της τέχνης, της επιστήμης και του αθλητισμού.

H είσοδος είναι δωρεάν με δελτία εισόδου που θα διανέμονται μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης στα ταμεία της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών (Συγγρού 107, Αθήνα).
Η διάρκεια της παράστασης είναι 90’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC