Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Επικεφαλής της T-Mobile Πολωνίας αναλαμβάνει προσωρινά ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζ.Πιπερίδης

Επικεφαλής της T-Mobile Πολωνίας αναλαμβάνει προσωρινά ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, διατηρώντας παράλληλα τα σημερινά του καθήκοντα στον Όμιλο ΟΤΕ. Ο κ. Πιπερίδης αναλαμβάνει Interim CEO της T-Mobile Polska από την 1η Νοεμβρίου, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του σημερινού επικεφαλής, κ. Miroslav Rakowski, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του.


Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Πολωνικής εταιρείας, η εκτεταμένη εμπειρία που διαθέτει ο κ. Πιπερίδης τόσο από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, όσο και από την Πολωνική αγορά ως μέλος του Συμβουλίου Διεύθυνσης (Supervisory Board) της T-Mobile Polska, θα βοηθήσουν σημαντικά στην επιτυχή αντιμετώπιση των προκλήσεων της αγοράς.

«Η ανάληψη της θέσης του Interim CEO από τον κ. Πιπερίδη, αποτελεί ακόμη μία αναγνώριση, σε επίπεδο Ομίλου Deutsche Telekom, του έργου που γίνεται από την διοικητική ομάδα και τους ανθρώπους του ΟΤΕ», ανέφερε σχετικά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, σε εσωτερική ενημέρωση προς το προσωπικό.

Συνημμένα θα βρείτε την ανακοίνωση της T-Mobile Polska και φωτογραφία του κ. Πιπερίδη.

Σύντομο βιογραφικό κ. Ζαχαρία Πιπερίδη:
Ο κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης είναι Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ από τον Φεβρουάριο του 2011 και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της COSMOTE από το Νοέμβριο του 2007. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, τον οποίο και υπηρετεί τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει εργαστεί από θέσεις ευθύνης εμπορικού ή τεχνικού τομέα σε εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας ανά την Ευρώπη (Vodafone Ελλάδας, O2 Γερμανίας, ΟΤΕ Investments, RomΤelecom Ρουμανίας, Wind Ελλάδας). Ο κ. Πιπερίδης είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού), ενώ έχει τίτλο Master οf Science in Communications & Signal Processing από το Imperial College of Science Technology & Medicine του Λονδίνου, καθώς και τίτλο ΜΒΑ από το Heriot – Watt University του Edinburgh Business School.


Σύντομο προφίλ T-Mobile Polska:
Η T-Mobile Polska, 100% θυγατρική της DT στην Πολωνία, με 15,6 εκατ. πελάτες και 1,58 δισ. ευρώ έσοδα το 2013, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα. Παρέχει ένα πλήρες φάσμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, σταθερής, κινητής, internet, IPTV και ICT, για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Χάρη στις σύγχρονες και πλήρως αναβαθμισμένες υποδομές του δικτύου της, το δίκτυο 3G της T-Mobile Πολωνίας καλύπτει σχεδόν το 100% του πληθυσμού της χώρας, ενώ περισσότερο από το 50% του πληθυσμού έχει πρόσβαση στο δίκτυο 4G-LTE. Ως πρωτοπόρος στην καινοτομία, η εταιρεία έχει αλλάξει ριζικά την αγορά του mobile payment με την υπηρεσία MyWallet. Η εταιρεία αριθμεί περίπου 4.800 υπαλλήλους, ενώ το 2014, διακρίθηκε για πέμπτη συνεχόμενη φορά ως ο Καλύτερος Εργοδότης στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC