Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Oracle Day 2014 in Athens

Σε συνέχεια της εκδήλωσης Oracle OpenWorld 2014 που διοργανώθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, η Oracle οργανώνει ξανά μια διεθνή σειρά σημαντικών εκδηλώσεων με τη μορφή ευρείας επίδειξης των καινοτομιών που παρουσιάστηκαν στην Καλιφόρνια.
Οι εκδηλώσεις Oracle Day, υπό το γενικό τίτλο "Make Digital Disruption an Opportunity for Innovation" (Πώς μπορούν οι ανατροπές που φέρνει η ψηφιακή εποχή να αποτελέσουν ευκαιρία για καινοτομία), διεξάγονται σε 30 πόλεις στην περιοχή της Eυρώπης, Mέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ).

Η εκδήλωση Oracle Day στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, 9.00-16.00 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). Κεντρικοί ομιλητές ο Βασίλης Δημόπουλος, VP Engineered Systems, Oracle ECEMEA και ο Αντώνης Μονοκρούσος, Country Leader Oracle Hellas & Cluster Leader Oracle GCMM. Θα αποτελεί ένα συγκερασμό παρουσιάσεων από στελέχη και επιδείξεων λειτουργίας και τεχνολογικών διαδικασιών, με έναν κοινό στόχο: να δουν οι συμμετέχοντες τους τρόπους με τους οποίους η σύγκλιση του cloud, των big data και των τεχνολογιών για φορητές συσκευές μπορεί να μεταμορφώσει το IT σε μια μηχανή που προωθεί την επιχειρηματική καινοτομία.

Για δωρεάν εγγραφές στην εκδήλωση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης. Τα στοιχεία της εκδήλωσης θα βρίσκονται και στη δωρεάν εφαρμογή Oracle Event που θα βρείτε στα Google Play Store και App Store. Χρησιμοποιείστε το event id odat για να αναζητήστε την ελληνική και αποκτήστε πρόσβαση στη διαδραστική πλατφόρμα που περιλαμβάνει όλα τα δεδομένα. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο marketing_gr@oracle.com ή με την κα.Ε.Διαμαντή στο 210 6789200.

Χορηγοί της εκδήλωσης της Αθήνας είναι οι εταιρείες: Gold: Intrasoft, OTE, Silver: Mednet, Nodalpoint, Bronze: Digital Agenda, PwC, SingularLogic, Softecon, Softworks, Uni Systems

Χορηγοί Επικοινωνίας της εκδήλωσης της Αθήνας είναι τα ψηφιακά και έντυπα μέσα: bIT&Mobile, bITdaily, Biztech, Business Analytics, ComBusiness, Computer Για Ολους, ComToday, Daily Resellers Network, EMEA.gr, Επιχειρώ, Greekinformatics, ICTPlus, NetFax, NetWeek, PC Magazine, PC Master, Pestaola, Sepe.gr, Techblog, Tech Channel Partner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC