Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

Αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ: LENOVO Smartphone A680 και LENOVO Tablet A7-30 3G, μόνο με 99€

Το Lenovo A7-30, το φθηνότερο τετραπύρηνο 3G Tablet με οθόνη 7’’, αλλά και το Lenovo A680, το φθηνότερο Smartphone με οθόνη 5’’, φέρνει στους πελάτες του, αποκλειστικά, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μόνο με 99€ το καθένα.


Το 3G Tablet Lenovo A7-30 είναι η νέα πρόταση των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που συνδυάζει αρμονικά τη λειτουργικότητα με την οικονομία. Είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, οθόνη 7’’ υψηλής ανάλυσης, λειτουργικό σύστημα Android 4.2, ενώ έχει και εμπρόσθια κάμερα 2MP. Διαθέτει, επίσης, ηχεία τεχνολογίας Dolby, Bluetooth και μπαταρία που εξασφαλίζει περισσότερες από 8 ώρες αυτονομίας.

Tο 3G Smartphone Lenovo A680 διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 5 ιντσών HD, ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz για γρήγορο σερφάρισμα στο internet, ενώ υποστηρίζει λειτουργικό Android 4.2. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, κάμερα 5MP, έχει πεντακάθαρα χρώματα για να απολαμβάνει κανείς τα αγαπημένα του video και φωτογραφίες, ενώ έχει και δύο υποδοχές για κάρτες SIM (dual SIM).

Και οι δύο συσκευές διατίθενται στα 99€ η καθεμία ή δωρεάν  με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την εταιρεία Lenovo, προσφέροντας στους καταναλωτές μοναδικά προϊόντα τεχνολογίας. Οι δύο νέες συσκευές Lenovo έρχονται να προστεθούν στην μεγάλη ποικιλία Smartphones και Tablets που διαθέτουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και μπορεί κανείς να τις συνδυάσει με τα πιο κατάλληλα αξεσουάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC