Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

H Vanderbilt Industries αποκτά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες προϊόντων ασφάλειας της Siemens

H Vanderbilt Industries, κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος συστημάτων ασφάλειας αιχμής, κατέληξε σε συμφωνία με τη Siemens για την εξαγορά των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων στον τομέα των Προϊόντων Ασφάλειας, οι οποίες υπάγονται στο Τμήμα Τεχνολογιών Κτιρίων της εταιρείας.
Η συγκεκριμένη δραστηριότητα θα μετονομαστεί σε Vanderbilt International. Ο Joseph J. Grillo, στέλεχος με μακροχρόνια εμπειρία στην αγορά της ασφάλειας, θα αναλάβει καθήκοντα Managing Director, με έδρα το νέο κέντρο λειτουργιών της εταιρείας στη Γερμανία.

Ο Joseph Grillo δήλωσε ότι η συγκεκριμένη συναλλαγή θα επεκτείνει σημαντικά την παρουσία της Vanderbilt στην αγορά της ασφάλειας, διευρύνοντας την ανταγωνιστική της θέση σε μια ιδιαίτερα κατακερματισμένη αγορά, με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

«Η εξαγορά των Προϊόντων Ασφάλειας της Siemens, η οποία συμβαδίζει απόλυτα με την εταιρική μας στρατηγική, ταιριάζει με τη γερή βάση και την ισχυρή παρακαταθήκη που έχει χτίσει η Vanderbilt στην αγορά ασφάλειας, εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες», τόνισε ο Joseph Grillo.

«Η Vanderbilt είδε μια ευκαιρία να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της και τη γεωγραφική της κάλυψη. Η προσθήκη των Προϊόντων Ασφάλειας της Siemens αντιπροσωπεύει μια σημαντική προοπτική δημιουργίας αξίας, μέσα από μια καθιερωμένη εγκατεστημένη βάση πελατών και μεταπωλητών με μακρόχρονες σχέσεις. Η τάση της αγοράς επιβάλλει ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας και πιο ανοιχτές λύσεις από αξιόπιστους προμηθευτές. Τα Προϊόντα Ασφάλειας της Siemens αποτελούν ένα όχημα για να προσφέρουμε αυτές τις λύσεις σε μια ευρύτερη πελατειακή βάση», πρόσθεσε ο κ. Grillo.

Το χαρτοφυλάκιο Προϊόντων Ασφάλειας της Siemens αποτελείται από προϊόντα ελέγχου πρόσβασης, ενεργοποίησης συναγερμού σε περίπτωση εισβολής και κατηγορίες λύσεων παρακολούθησης μέσω βίντεο, τα οποία συμπληρώνουν τα ολοκληρωμένα προϊόντα της Vanderbilt Industries. Η εξαγορά περιλαμβάνει γνωστά και αναγνωρισμένα brands όπως τα Bewator και Cotag για τον τομέα ελέγχου πρόσβασης και τα Alarmcom και Europlex για την κατηγορία της ενεργοποίησης συναγερμού σε περίπτωση εισβολής.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συναλλαγής δεν δημοσιοποιήθηκαν. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε συνήθεις προϋποθέσεις και αναμένεται να πραγματοποιηθεί ως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC