Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

H Oracle παρουσιάζει το Zero Data Loss Recovery Appliance

Το Oracle Zero Data Loss Recovery Appliance (Recovery Appliance) είναι το πρώτο σύστημα που παρέχει προστασία με μηδενική απώλεια δεδομένων για κρίσιμης σημασίας Oracle βάσεις δεδομένων.
Χρησιμοποιώντας τις σημερινές λύσεις για την επαναφορά μιας βάσης δεδομένων, οι επιχειρήσεις συνήθως χάνουν όλα τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μετά από το τελευταίο αντίγραφο ασφαλείας, που συχνά σημαίνει πολλές ώρες ή μέρες κρίσιμων δεδομένων.

·         Το σύστημα Recovery Appliance μειώνει θεαματικά την επίπτωση που έχει η λήψη αντιγράφων ασφαλείας για τους servers παραγωγής και τα δίκτυα, εξαλείφοντας ουσιαστικά την ανάγκη για μεγάλα χρονικά διαστήματα για τη λήψη αντιγράφων ασφαλείας.

·         Η αρχιτεκτονική κλίμακας cloud επιτρέπει σε ένα μοναδικό σύστημα Recovery Appliance να διαχειριστεί τις απαιτήσεις προστασίας των δεδομένων για χιλιάδες βάσεις δεδομένων, αποφεύγοντας το κόστος και την πολυπλοκότητα των ετερόκλητων συστημάτων αντιγράφων ασφαλείας.

·         Ο Juan Loaiza, Senior Vice President, Oracle Corporation, δήλωσε: «Το Zero Data Loss Recovery Appliance σηματοδοτεί μια εντελώς νέα προσέγγιση στην προστασία των δεδομένων, εστιασμένη στη διαθεσιμότητα της επιχείρησης και όχι απλώς στα αντίγραφα ασφαλείας. Οι εταιρείες δε χρειάζεται πια να ανησυχούν για την απώλεια κρίσιμων επιχειρηματικών δεδομένων ή για την επίπτωση της λήψης αντιγράφων ασφαλείας στο περιβάλλον παραγωγής. Για πρώτη φορά, οι οργανισμοί μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες προστασίας των κρίσιμων βάσεων δεδομένων – προστασία σε πραγματικό χρόνο, δυνατότητα ολικής επαναφοράς και κεντρικό έλεγχο για χιλιάδες βάσεις δεδομένων – με ένα μόνο σύστημα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC