Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Βιομετρικά ακουστικά για εφαρμογές άθλησης και fitness

Η SMS Audio LLC (www.SMSAudio.com), μια κορυφαία εταιρεία ακουστικών και αξεσουάρ ήχου, από τον Curtis "50 Cent" Jackson, σε συνεργασία με την Intel Corporation, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την ανάπτυξη του πρώτου προσωπικού συστήματος ήχου που ακούει τους καρδιακούς παλμούς και συνδυάζει το lifestyle με την τεχνολογική καινοτομία, προσφέροντας μια προηγμένη εμπειρία άσκησης.


Τα ακουστικά SMS Audio BioSport In-Ear Headphones, με την τεχνολογία της Intel, θα παρέχουν δυνατότητες έξυπνης άσκησης σε αθλητές κάθε επιπέδου, ενώ θα είναι διαθέσιμα αργότερα εντός του έτους.

Με την ανακοίνωση αυτή, η Intel και η SMS Audio συνδυάζουν τις απαιτήσεις των σχεδιάσεων των lifestyle συσκευών με την τεχνολογική καινοτομία, για να προάγουν την εμπειρία της άσκησης.

Τα in-ear ακουστικά SMS Audio BioSport, με τεχνολογία Intel, θα επεκτείνουν τη σειρά προϊόντων SMS Audio Sport Collection, που παρουσιάστηκε πρόσφατα και θα αξιοποιήσουν τις προηγμένες τεχνολογικές τους δυνατότητες, για να προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα συλλέγουν αξιοποιήσιμα δεδομένα σχετικά με την πρόοδο της προπόνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC