Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Η ανταπόκριση των τεχνολογιών της Πληροφορικής στην Κρίση

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΕΙΠ) της ΕΕΔΕ διοργανώνει στις 8 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, ημερίδα με τίτλο: «ICT RESPONSE TO THE CRISIS» The implications of the crisis to ICT and the response of ICT to the crisis.

Σκοπός της ημερίδας είναι να διερευνήσει: τις επιπτώσεις της κρίσης στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Τους τρόπους συμβολής της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών στην υπερπήδηση της κρίσης ιδίως στο χώρο των επιχειρήσεων, προάγοντας την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Την αναζήτηση του επιχειρηματικού μοντέλου των επιχειρήσεων σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και τον προσδιορισμό του νέου περιβάλλοντος λειτουργίας των επιχειρήσεων σε καθεστώς αβεβαιότητας.

Τα θέματα θα αναλυθούν και θα συζητηθούν τόσο από την επιχειρηματική όσο και την τεχνολογική τους διάσταση στις ακόλουθες ενότητες:

-         Οι επιπτώσεις της κρίσης στη λειτουργία της πληροφορικής και των επικοινωνιών στις επιχειρήσεις

-         Η τεχνολογία της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών ως παράγοντας επιχειρηματικής αντιμετώπισης της κρίσης.

-         Η καινοτομία ως παράγοντας βελτίωσης της επιχειρηματικότητας

Η ημερίδα θα κλείσει με panel discussion όπου θα συζητήσουν το θέμα εκπρόσωποι θεσμικών φορέων που έχουν σχέση με την πληροφορική, τις επικοινωνίες και το επιχειρείν.

Χορηγοί της ημερίδας είναι η Eurobank, η Hellas online και η Lamda Helix Data Centers.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.eede.gr/activities/eip-ict-response-to-the-crisis-081014/institute/eip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC