Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Η Air Liquide υπογράφει μεγάλο συμβόλαιο με κορυφαίο κατασκευαστή οθόνων στην Κίνα

Η παγκόσμια ζήτηση για επίπεδες οθόνες νέας γενιάς αυξάνει συνεχώς, δεδομένης της αυξημένης  δημοτικότητας των smartphones και των tablets, καθώς και των οθονών υψηλής ευκρίνειας.
Η Κίνα έχει μετατραπεί στη μεγαλύτερη αγορά καταναλωτικών ηλεκτρονικών αγαθών, ενώ, τα τελευταία χρόνια, διάφοροι κατασκευαστές έχουν κατασκευάσει εργοστάσια παραγωγής επίπεδων οθονών υψηλής τεχνολογίας για να ανταπεξέλθουν στις τοπικές και παγκόσμιες απαιτήσεις.

Η Air Liquide επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη συνεργασία της με τη BOE Technology Group υπογράφοντας ένα μεγάλο συμβόλαιο για την προμήθεια της νέας μονάδας της εταιρίας στην περιοχή Chongqing της Κίνας. Η μονάδα αυτή, που θα παραδοθεί κατά το πρώτο μισό του 2015, θα παράγει οθόνες νέας γενιάς G8.5 για laptops, tablets και συσκευές παρακολούθησης υψηλής τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες της BOE όπως την «Oxide-TFT» ή την «touch». Η Air Liquide θα επενδύσει 30 εκατομμύρια ευρώ για την εγκατάσταση ενός συστήματος επιτόπου παραγωγής αερίων υψηλής απόδοσης, το οποίο θα παράγει 30.000 Nm3/h καθαρού αζώτου, καθώς και για τη σχετική υποδομή για την προμήθεια υγροποιημένων αερίων.

Με το νέο αυτό συμβόλαιο, η Air Liquide θα προμηθεύει πλέον την πλειοψηφία των εργοστασίων της BOE στην Κίνα:  100.000 Nm3/h αζώτου για τις μονάδες της εταιρίας στις περιοχές Beijing, Chengdu, Hefei, Ordos και Chongqing. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ίδρυσή της το 1993, η BOE έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο προμηθευτή τεχνολογιών, προϊόντων και λύσεων στη βιομηχανία επίπεδων οθονών στην Κίνα, ενώ συγκαταλέγεται μεταξύ των 5 κορυφαίων εταιριών παγκοσμίως, σε επίπεδο διανομής και μεριδίου αγοράς. Μέχρι σήμερα, η BOE αριθμεί περισσότερες από 18.000 εφαρμοσμένες ευρεσιτεχνίες, με επιπλέον 4.282 αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας το 2013.

Ο κ. Liu Xiaodong, COO της BOE, δήλωσε: «Η Air Liquide, παραμένοντας πάντα ανταγωνιστική, αποτελεί τον αξιόπιστο προμηθευτή, ο οποίος ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, η Air Liquide κατανοεί τις ανάγκες μας και αποτελεί μία δεξαμενή ιδεών στην ανάπτυξη λύσεων προστιθέμενης αξίας. Είμαστε ευτυχείς για την επέκταση της συνεργασίας μας στο νέο αυτό έργο στο Chongqing και ελπίζουμε σε μία μακρόχρονη και αποδοτική συνεργασία»

Ο Michael J. Graff, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Air Liquide για την Αμερική και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής με υπευθυνότητες για τον κλάδο της Ηλεκτρονικής, δήλωσε: «Το νέο αυτό συμβόλαιο υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη που δείχνει στην Air Liquide η BOE και σηματοδοτεί μία μακρόχρονη συνεργασία. Παράλληλα, επιβεβαιώνει την ικανότητά μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας στον κλάδο Ηλεκτρονικής προϊόντα και υπηρεσίες που πληρούν τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Η επέκταση της συνεργασίας μας με την BOE επιβεβαιώνει την αξία και την ανταγωνιστικότητα της προσφοράς μας και αντικατοπτρίζει την τοποθέτησή μας στις ταχύτατα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες των επίπεδων οθονών στην Κίνα και των προηγμένων τεχνολογιών για οθόνες στην Ασία γενικότερα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC