Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

AggelioPolis.gr: Το νέο iPhone “ζωντανεύει” την αγορά των παλιών

H  AggelioPolis.gr, μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες αγγελιών για online αγορές και πωλήσεις στην Ελλάδα, συγκέντρωσε ενδιαφέροντα στοιχεία για τη συμπεριφορά των χρηστών της, πριν την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 6 στις 31 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με στοιχεία της AggelioPolis, ο όγκος των αναζητήσεων  iPhone, έχει αυξηθεί κατά 70% τους τελευταίους δύο μήνες, από το Σεπτέμβριο έως τα μέσα Οκτωβρίου. Με φόντο τη κυκλοφορία των νέων συσκευών iPhone 6  στη χώρα μας, η μέση τιμή ενός iPhone 4 έχει πέσει αισθητά, μειούμενη κατά 10 ευρώ τους τελευταίους 4 μήνες.  Οι επισκέπτες της AggelioPolis μπορούν να βρουν το iPhone 4 με μέσο όρο τιμής τα 210 ευρώ.

Ο εκπρόσωπος της AggelioPolis.gr για την Ελλάδα Χάρης Ανταράκης, δήλωσε: «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για οποιονδήποτε να μπει στην AggelioPolis και να αγοράσει προηγούμενα μοντέλα iPhone σε απίθανες τιμές. Επιπλέον με περισσότερους από 100.000 χρήστες στη βάση της AggelioPolis είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους  θέλουν να πουλήσουν το iPhone τους, να αναρτήσουν την  αγγελία τους δωρεάν και να κερδίσουν χρήματα».

Eνδεικτικά του «κλίματος» που διαμορφώνεται, πριν την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 6 είναι και τα παρακάτω στοιχεία της AggelioPolis.gr που αναφέρονται στο διάστημα Σεπτέμβριου έως μέσα Οκτωβρίου:

•     Ο όγκος των αναζητήσεων για αγορά του iPhone 5 έχει αυξηθεί σε ποσοστό 90% από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Οκτωβρίου.
•    Το παραπάνω διάστημα ο όγκος των αναζητήσεων για iPhone ήταν σε ποσοστό 90% υψηλότερος από τον αντίστοιχο όγκο αναζητήσεων για οποιαδήποτε συσκευή Android.
•    Παρ΄ όλο που καμία από τις 2 εκδόσεις του  iPhone 6 (iPhone 6 και iPhone 6 Plus) δεν έχει  κυκλοφορήσει ακόμη στην ελληνική αγορά, παρατηρείται μεγάλη αύξηση στις σχετικές αναζητήσεις: 300% αύξηση στις αναζητήσεις τον Οκτώβριο σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC