Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Συμφωνία € 1 εκατ της Sunlight με την Delhaize στη Σερβία

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE – συμφερόντων Πάνου Γερμανού - έχοντας στρατηγικά επιλέξει ένα σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό, προχωρά σε συνεργασία με την Delhaize στη Σερβία, με ηγετική παρουσία στον τομέα της λιανικής αγοράς τροφίμων. Το νέο έργο, με προϋπολογισμό που ξεπερνά το € 1 εκατ., αφορά μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στον τομέα των μπαταριών έλξης (motive power) για τα περονοφόρα οχήματα που χρησιμοποιούνται στο Κέντρο Logistics της Delhaize στη Σερβία.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η SUNLIGHT ανέλαβε τη σχεδίαση και εγκατάσταση πλήρως εξοπλισμένων χώρων φόρτισης μπαταριών (charging rooms), την προμήθεια μπαταριών έλξης, αλλά και την παροχή σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης μπαταριών (battery handling systems).

Για το συγκεκριμένο έργο, η εταιρεία αξιοποίησε τη στρατηγική συνεργασία της με τη Philadelphia Scientific, η οποία διαθέτει ισχυρή τεχνογνωσία σε περιφερειακά συστήματα μπαταριών έλξης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι μπαταρίες έλξης της SUNLIGHT σχεδιάζονται από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας, ενώ παράγονται αποκλειστικά στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστίας τους. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση της εταιρείας και την άμεση ανταπόκρισή της στις ανάγκες και τις αυστηρές προδιαγραφές του έργου, αποτέλεσαν βασικά κριτήρια για την επιλογή της SUNLIGHT από την Delhaize σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC