Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Stanford Club of Greece: Ένα Καινοτόμο Συνέδριο για την Επιχειρηματικότητα

Tο Stanford Club of Greece διοργανώνει στο ξενοδοχείο Athens Hilton, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014, ώρα 16:30,  εκδήλωση για την προώθηση της επιχειρηματικότητας των startups στην Ελλάδα παρουσιάζοντας τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες  που συναντούν οι νεοφυείς επιχειρήσεις.


Η εκδήλωση με τίτλο “Reality Bites: How to Approach Startup Challenges, Dos and Don’ts for a Successful Venture” είναι σχεδιασμένη για επιχειρηματίες όλων των ηλικιών και τομέων οι οποίοι επιθυμούν να αντλήσουν πληροφόρηση και γνώση από διεθνούς φήμης πανεπιστημιακούς καθηγητές αλλά και  επιχειρηματίες της Ελληνικής Αγοράς.

Συγκεκριμένα, θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα δύο εν ενεργεία καθηγητές του Stanford Graduate School of Business, τον Jim Lattin και τον  Peter Ziebelman, με πολύχρονη εμπειρία και παγκοσμίως αναγνωρισμένη έρευνα και τεχνογνωσία σε βασικούς τομείς της επιχειρηματικότητας των startups.

Στη συνέχεια, καταξιωμένοι επιχειρηματίες γνωστοί στην ελληνική και διεθνή αγορά; Ανδρέας Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος Σάνη ΑΕ, Πρόεδρος ΣΕΤΕ, Ευτύχιος Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος Aegean Airlines, Άρης Κεφαλογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος ΓΑΙΑ Τρόφιμα ΑΒΕΕ, Γιώργος Κορρές, Πρόεδρος Κορρές Φυσικά Προϊόντα, θα μοιραστούν τις επιχειρηματικές τους εμπειρίες ζωντανά σε πάνελ που θα συντονίζει ο Αρίστος Δοξιάδης, Partner, Openfund. Στη συνέχεια οι ιδρυτές νέων επιχειρήσεων; Δημήτρης Κουτσολιούτσος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Farmers Republic, Νίκος Μωραϊτάκης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, Workable, Αλέξης Πανταζής, Εκτελεστικός Διευθυντής, Hellas Direct, θα συζητήσουν τις παρούσες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους καθηγητές Lattin και Ziebelman. Tη συζήτηση θα συντονίσει η Ιρίνα Τακά, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος ΕΒΥΠ ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC