Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Διεύρυνση της συνεργασίας της Nigico με τον Οίκο Emerson

Η NIGICO AEBE ενίσχυσε την στρατηγική της συνεργασία με τον όμιλο EMERSON, ενσωματώνοντας στην προϊοντική της γκάμα τα προϊόντα KNURR.

Ο οίκος KNURR είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές Racks, PDUs & συστημάτων Rack Cooling. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα λύσεων ικριωμάτων και ερμαρίων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πλήρη σειρά PDUs και προϊόντων παρακολούθησης για data centers & IT rooms και εξελιγμένες λύσεις Rack Cooling και Smart Aisle Containments για ευελιξία και άριστη ενεργειακή απόδοση του Data Center.

Η άριστη ποιότητα κατασκευής, τα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο καινοτόμος και ευέλικτος σχεδιασμός που ενσωματώνουν τα προϊόντα ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία των υπολοίπων προϊόντων που εμπορεύεται η NIGICO AEBE.

Η νέα στρατηγική συνεργασία με την KNURR δίνει τη δυνατότητα στη NIGICO AEBE να διευρύνει τις λύσεις που παρέχει στα Data Centers & IT rooms και να εδραιωθεί ως στρατηγικός συνεργάτης για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον χώρο αυτό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η NIGICO διαθέτει ένα πλήρες πακέτο ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών με τα οποία απευθύνεται σε ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Σημαντικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η αξιοπιστία που διαθέτει λόγω της εμπειρίας της σε κρίσιμα και πολυσύνθετα έργα αλλά και η σταθερά ανοδική πορεία που επιδεικνύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC