Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

NFC Micropayments της Hotech στο «Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι 2014»

Την πρωτοποριακή και καινοτόμο υπηρεσία NFC Micropayments από την εταιρεία Hotech, χρησιμοποίησαν αθλητές, φίλαθλοι, κριτές και διοργανωτική επιτροπή για το σύνολο των συναλλαγών τους κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του «Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλάσσιου Σκι 2014» που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα από 4-7 Σεπτεμβρίου.


Η Hotech εγκατέστησε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη χρήση της καινοτόμου υπηρεσίας NFC Micropayments, που αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης πλατφόρμας για τη διαχείριση εκδηλώσεων NFC MyFair, δημιουργώντας έτσι ένα cashless περιβάλλον, εύχρηστο και φιλικό για όλους.
Με την χρήση της κάρτας NFC Micropayments, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων και συμμετοχής σε εκδηλώσεις, χωρίς τη χρήση μετρητών, επιτυγχάνοντας την αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία ταμείου σε όλους τους χώρους διεξαγωγής. Με τον τρόπο αυτόν οι συμμετέχοντες διευκολύνονταν στις αγορές τους κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Ειδικότερα, η εφαρμογή απλούστευσε την διαχείριση του ταμείου και των σημείων παραλαβής προϊόντων στο χώρο της διοργάνωσης με τη χρήση έξυπνων NFC καρτών.

Όλα τα μέλη της διοργανωτικής επιτροπής, οι αθλητές, οι κριτές και οι εθελοντές είχαν λάβει μια προσωποποιημένη κάρτα τεχνολογίας NFC. Με αυτήν, στα ταμεία της διοργάνωσης μπορούσαν να «φορτώσουν», χρήματα για την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιούνταν με χρήση της NFC κάρτας που σκαναριζόταν από έξυπνες κινητές συσκευές. Τέλος, το αντίτιμό των προϊόντων αφαιρούνταν σε κάθε συναλλαγή από την κάρτα.


Προφίλ
Η Hotech είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που εδώ και 6 χρόνια, ασχολείται κάθετα με ολοκληρωμένες εφαρμογές και λύσεις που αξιοποιούν την τεχνολογία NFC. Αποτελεί δε τη μοναδική Ελληνική εταιρεία μέλος του NFC Forum και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε όλα τα παγκόσμια συνέδρια και εκδηλώσεις που αφορούν και προωθούν την τεχνολογία NFC (NFC FORUM MEETINGS, MOBILE WORLD CONGRESS, WIMA MONACO & USA, κ.α.). Η εταιρεία απευθύνεται εξαγωγικά με εφαρμογές NFC μεταξύ άλλων σε χώρες όπως οι Η.Π.Α., η Αγγλία, η Γερμανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Παράλληλα, έχει επενδύσει στη δημιουργία, συντήρηση και προσφορά λύσεων "με το κλειδί στο χέρι" (turnkey solutions) που φιλοξενούνται σε ασφαλή, διαρκώς ελεγχόμενα δικτυακά υπολογιστικά περιβάλλοντα, επιτρέποντας την εγκατάσταση κρίσιμων εφαρμογών μεγάλης κλίμακας.
Τέλος, η εταιρεία είναι μέλος του ΣΕΠΕ και του ΣΕΚΕΕ και αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC