Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Νέος κύκλος σεμιναρίων ανάπτυξης εφαρμογών για το iOS 8

Η iStorm, θέλοντας να βοηθήσει όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ανάπτυξη εφαρμογών για το iOS και να γνωρίσουν τη νέα γλώσσα προγραμματισμού Swift, σε συνεργασία με την iAppsΗellas, διοργανώνει τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου και για διάρκεια μίας εβδομάδας, ένα νέο κύκλο σεμιναρίων για τη δημιουργία εφαρμογών.

H τελευταία έκδοση 6.0 του Xcode, η ανάπτυξη κοινών (universal) εφαρμογών για iPhone και iPad, η παραμετροποίηση των εφαρμογών για το νέο iOS 8, η μεταφορά εφαρμογών από το iPhone σε iPad και η λειτουργία των iBeacons αλλά και των Push Notifications, είναι λίγα μόνο από τα νέα θέματα που εμπλουτίζουν το Σεμινάριο.

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται μία εισαγωγική παρουσίαση, για όσους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το Xcode, ενώ στις 14, 15, 16 και 17 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται μια 8ωρη Hands-on εκπαίδευση, που απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού και θέλουν να εμβαθύνουν, να ενημερωθούν και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο θαυμαστό κόσμο της ανάπτυξης εφαρμογών, μαθαίνοντας για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες (18:00 – 20:00) στην αίθουσα εκπαιδεύσεων του καταστήματος iStorm, στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κολωνακίου. Η εισαγωγική παρουσίαση παρέχεται δωρεάν, ενώ η 8ωρη εκπαίδευση που ακολουθεί, παρέχεται με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, 80€. Επιπλέον, σε αυτό τον κύκλο σεμιναρίων, για πρώτη φορά, θα γίνει αποκλειστικά διαθέσιμη στους συμμετέχοντες όλη η ύλη που θα παρακολουθήσουν, στο iTunes U.

Με τη χρήση της εκπαιδευτικής αυτής πλατφόρμας της Apple, τους δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας και διαχείρισης ολόκληρου του υλικού του Σεμιναρίου.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια ανάπτυξης εφαρμογών για το iOS 8 και δήλωση συμμετοχής, επισκεφτείτε το ημερολόγιο σεμιναρίων του iStorm στη διεύθυνση http://www.iStorm.gr/calendar.

Καταστήματα iStorm:
Αθήνα:
Κατάστημα Κολωνακίου:                       211 999 7590
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου River West:   211 999 7490
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου Golden Hall:  211 999 7392
Θεσσαλονίκη:
Κατάστημα Εμπορικου Κέντρου “Πλατεία”, στη Τσιμισκή:  211 999 7370
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου “Mediterranean Cosmos”: 211 999 7382

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC