Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Διεθνής επέκταση για την Interworks

Mε νέους πελάτες και συνεργασίες επεκτείνεται η Interworks στην παγκόσμια αγορά, καθώς αυξάνεται η πελατειακή της βάση με γοργούς ρυθμούς.Οι πελάτες αυτοί είναι Cloud Service Providers που κύρια ανάγκη τους είναι η σωστή διαχείριση των συνδρομητικών υπηρεσιών Cloud αλλά και η δημιουργία marketplace με αυτοματισμούς που αφορούν στην παραγγελιοληψία αλλά και στη διάθεση των υπηρεσιών αυτών.
H πλατφόρμα της Interworks ανήκει σε ένα σύνολο λύσεων τεχνολογικά ενδεδειγμένων για υπηρεσίες της Citrix με την ονομασία Citrix Ready, ενώ η Interworks συνεργάζεται στενά με τη Citrix για την πρoώθηση της πλατφόρμας παγκοσμίως.

Επιπλέον, η Interworks έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με την εταιρεία Affinity Cloud Collections με στόχο την προώθηση των λύσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Aξίζει δε να σημειωθεί ότι η IDC προτείνει την πλατφόρμα της Interworks ως μία από τις πλέον ενδεδειγμένες πλατφόρμες για την διαχείριση των υπηρεσιών Cloud, ενώ η Interworks έχει διακριθεί ως Gartner Cool Vendor για το 2013.

Είναι γεγονός ότι η Interworks με έδρα την Ελλάδα, ξεχωρίζει, διακρίνεται και καινοτομεί παγκοσμίως, με κύριο μέλημά της την δημιουργία λύσεων που θα οδηγήσουν κάθε ΙΤ εταιρεία να δημιουργήσει ένα επιτυχημένο μοντέλο Cloud Broker και να μπορεί να εξασφαλίσει μία επιτυχημένη πορεία στο Cloud.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC