Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Προβληματικά τα πρώτα Galaxy Note 4;

Όλη η υφήλιος τις τελευταίες εβδομάδες ασχολείται με το #bendgate και με την έφεση που δείχνουν τα iPhone 6 Plus να λυγίζουν, όταν δεχτούν υπερβολική πίεση σε συγκεκριμένο σημείο στο πίσω τμήμα τους.
Αρκετοί πλέον χρήστες θεωρούν ότι αυτό συμβαίνει εξαιτίας ενός σχεδιαστικού προβλήματος, κάτι το οποίο όμως επίσημα δεν έχει αποδεχτεί η ίδια η Apple. To bendgate είναι αδιαμφισβήτητα το μεγάλο σκάνδαλο των ημερών, όμως η Samsung φαίνεται ότι ζήλεψε λίγο τη μεγάλη της αντίπαλο, καθώς σύμφωνα με μία σειρά από αναφορές, τα πρώτα Galaxy Note 4 που κυκλοφόρησαν στη Νότιο Κορέα, εμφανίζουν ένα σημαντικό ελάττωμα…

Συγκεκριμένα, οι πρώτοι χρήστες που πήραν στα χέρια τους τα Galaxy Note 4, διαπίστωσαν ότι υπάρχει ένα ορατό κενό ανάμεσα στο display (στο επάνω τμήμα) με το frame της συσκευής. Οι αναφορές κάνουν λόγο ότι το συγκεκριμένο κενό είναι τόσο μεγάλο, που μπορούν με άνεση εκεί μέσα να χωρέσουν δύο κόλλες A4 ή μία επαγγελματική κάρτα! Βέβαια, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσες είναι οι ελαττωματικές συσκευές, που εμφάνισαν το συγκεκριμένο πρόβλημα, ενώ ούτε η Samsung έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής κάτι σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκύψει.

myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC