Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014

To μέλλον του PlayStation 4 αποκαλύπτεται

Η Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) ανακοίνωσε τα επόμενα βήματα στην εξέλιξη του PlayStation®4 (PS4™), με μια μεγάλη γκάμα αποκλειστικών τίτλων τόσο από τα Worldwide Studios της SCE (SCE WWS) όσο και από συνεργαζόμενες εταιρείες ανάπτυξης και έκδοσης παιχνιδιών, την αναβάθμιση λογισμικού (System Software Update 2.0), η οποία φέρνει νέες επαναστατικές λειτουργίες στην κονσόλα, αλλά και την έμφαση σε νέες gaming εμπειρίες.Στο πλαίσιο της έκθεσης Gamescom στην Κολωνία της Γερμανίας, η SCEE αποκάλυψε την αναβάθμιση των κοινωνικών δυνατοτήτων του PS4, στις οποίες θα περιλαμβάνεται η επαναστατική νέα λειτουργία Share Play, που θα επιτρέπει στους gamers να καλέσουν τους φίλους τους να απολαύσουν διαδραστικές gaming εμπειρίες, όπως να τους βοηθήσουν να περάσουν ένα δύσκολο σημείο του παιχνιδιού ή να τους συναγωνιστούν σε μια multiplayer εμπειρία.

Ανακοινώθηκε επίσης μια σειρά νέων αποκλειστικών παιχνιδιών για το PS4, όπως ο τίτλος τρόμου Until Dawn™, ο οποίος επιτρέπει στους παίκτες να χτίσουν μια διαδραστική εμπειρία στα μέτρα τους, βασισμένη στις ενέργειές τους και το WiLD από το νέο στούντιο του Michel Ancel, Wild Sheep. Από τα υπόλοιπα αποκλειστικά games που αποκαλύφθηκαν ξεχωρίζει το The Tomorrow Children™ από τους «βετεράνους» της Q-Games, το Alienation της Housemarque και το Tearaway™Unfolded, μία νέα ματιά στον πολυβραβευμένο τίτλο του PlayStation®Vita (PS Vita). Αναδεικνύοντας την έμφαση του PlayStation® στην καινοτομία, παρουσιάστηκε και μία σειρά νέων τίτλων για το PS4, όπως το The Vanishing of Ethan Carter της The Astronauts, το Hollow Point και το Rune Master της Paradox Interactive, το Hell Blade της Ninja Theory και το PT της 7780s.

Εκτός από το software, η SCEE ανακοίνωσε επίσης τα σχέδια της να επεκτείνει το καινοτόμο οικοσύστημα του PlayStation και στην Ευρώπη με την δοκιμαστική έκδοση (beta) του PlayStation™Now να λανσάρεται στη Μ. Βρετανία μέσα στο 2015, αλλά και την κυκλοφορία του PlayStation®TV στην Ευρώπη και τις PAL περιοχές στις 14 Νοεμβρίου 2014.

Αποδεικνύοντας την ξεκάθαρη αφοσίωση της στους «Παίκτες», η SCEE παρουσίασε στη συνέντευξη Τύπου ολοκαίνουριες gaming εμπειρίες για το PS4, σχεδιασμένες ώστε να αιχμαλωτίσουν τη φαντασία αλλά και να προσφέρουν μια ματιά στην περιπετειώδη διαδικασία της ανάπτυξης παιχνιδιών. Ο Jim Ryan, Πρόεδρος και CEO της SCEE ξεκίνησε την παρουσίαση λέγοντας: «Στο PlayStation λαμβάναμε ανέκαθεν σοβαρά υπόψη την ευρωπαϊκή αγορά και είμαστε εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο που οι Ευρωπαίοι υποδέχτηκαν τις πλέον πρωτότυπες, ασυνήθιστες και μοναδικές εμπειρίες που προσφέρουμε.»

Εξίσου ενθουσιώδεις με το PlayStation υπήρξαν και συνεργαζόμενες εταιρείες ανάπτυξης και έκδοσης παιχνιδιών, που παρουσίασαν στην έκθεση τίτλους όπως το Destiny των Bungie και Activision, το Day Z της Bohemia Interactive, το Shadow of Mordor της Warner Bros. Interactive και το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain της Konami Digital Entertainment.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC