Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Οι επαγγελματικές λύσεις της Samsung Electronics Hellas στον ξενοδοχειακό όμιλο Atlantica Hotels & Resorts

Ο Όμιλος Atlantica Hotels & Resorts επέλεξε τις επαγγελματικές λύσεις της Samsung Electronics Hellas για τον εξοπλισμό πέντε ξενοδοχείων του Ομίλου.


Πιο συγκεκριμένα, η λύση αφορά εξοπλισμό που αποτελείται συνολικά από 2.060 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις (σειρές Samsung HG32EA470, HG32EA670, HG26EA470, HG32EB460) για τα ξενοδοχεία Atlantica Angela Mare Hotel 4*, Atlantica Marmari Beach Hotel 4*, Atlantica Marmari Palace Hotel 5* και Atlantica Porto Bello Royal 5* στην Κω, καθώς και του Atlantica Kalliston Resort and Spa Hotel 5* στα Χανιά της Κρήτης.

Η συνεργασία αφορά, επιπλέον, στην παροχή της λύσης κεντρικής διαχείρισης Reach (Remote Enhanced Active Control for Hospitality) Server. Η λύση αυτή παρέχει τη δυνατότητα ομαδοποίησης των τηλεοράσεων, ανάλογα με την εξειδικευμένη ξενοδοχειακή χρήση που απαιτείται κάθε φορά, τόσο στα δωμάτια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους του κάθε ξενοδοχείου. Οι τηλεοράσεις εμφανίζουν διάφορα μηνύματα προς τον επισκέπτη είτε αυτά αφορούν ενημερώσεις για παροχές του ξενοδοχείου, είτε ενημερώσεις σχετικές με τον καιρό κλπ. Επίσης, επιτρέπει τη μαζική διαχείριση των καναλιών. Οι αλλαγές που γίνονται, αποθηκεύονται στον Lynk Reach Server και μέσω αυτού αποστέλλονται στις τηλεοράσεις, υπό τη μορφή αυτοματοποιημένων ή χειροκίνητων ενημερώσεων, χωρίς να ενοχλείται ο επισκέπτης. Στα προτερήματα είναι ότι όλες οι ενημερώσεις γίνονται μέσω του ήδη υπάρχοντος ομοαξονικού καλωδίου RF (κεραία) που καταλήγει στις τηλεοράσεις της εγκατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται εκ νέου δομημένη καλωδίωση τύπου Ethernet στα δωμάτια.

Η λύση Samsung Lynk Reach Server είναι συμβατή με όλες τις διαστάσεις των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της Samsung, από 22’’ έως 65’’ ίντσες (για τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους της επιχείρησης).
Εκμεταλλευόμενα την λύση αυτή τα πέντε αυτά ξενοδοχεία του Ομίλου Atlantica Hotels & Resorts έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται κεντρικά και απομακρυσμένα το δίκτυο απεριορίστων ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, ακόμα και όταν αυτές βρίσκονται σε λειτουργία.
Η Samsung Electronics Hellas διαθέτει μεγάλο εύρος επαγγελματικών λύσεων προσαρμοσμένων σε κάθε εταιρικό περιβάλλον, καλύπτοντας μεταξύ άλλων, ανάγκες στους κλάδους των ξενοδοχείων, της εκπαίδευσης, του εμπορίου, των μεταφορών και της ψυχαγωγίας. Οι B2B λύσεις της εταιρείας περιλαμβάνουν προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, όπως ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, large format displays (LFDs), video walls, tablets και εκτυπωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC