Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Δώρο δύο εισιτήρια για το υπερθέαμα Quidam του Cirque Du Soleil αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Δωρεάν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παράσταση Quidam του Cirque Du Soleil, οι επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ που θα αποκτήσουν το νέο 4G Smartphone Sony XperiaTM T3, αφού το μοναδικό υπερθέαμα βρίσκεται στη χώρα μας για 3η συνεχόμενη χρονιά με την υποστήριξη των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Συγκεκριμένα, δύο εισιτήρια συνολικής αξίας 110€ περιμένουν όσους αποκτήσουν το προηγμένο 4G Smartphone Sony XperiaΤΜ T3 από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το Νο1 προορισμό για Smartphones . Με κομψό σχεδιασμό στα 7μμ πάχος, εξαιρετικές επιδόσεις με τετραπύρηνο επεξεργαστή και με οθόνη υψηλής ανάλυσης 5.3’’, το Sony XperiaΤΜ T3 θα μπορεί να το βρει το κοινό αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ, με τιμή 399€  ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE. Η συσκευή υποστηρίζει 4G δίκτυα για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο Mobile Internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, που έχει τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα.

Τη δυνατότητα να κερδίσουν εισιτήρια για την παράσταση Quidam του Cirque Du Soleil δίνουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στους επισκέπτες που θα διαλέξουν άλλα επιλεγμένα Sony Xperia Smartphones ή tablets .

Η νέα φαντασμαγορική παράσταση Quidam είναι ένα ταξίδι στη χώρα της φαντασίας, όπου η μαγεία του τσίρκου συνυπάρχει με εκπληκτικά ακροβατικά. Η παράσταση έρχεται στην Αθήνα, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ από 20 έως 28 Σεπτεμβρίου και για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο PAOK Sports Arena από 30 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το www.lavris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC