Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Η προσφορά των hackers στη διατήρηση της ασφάλειας του διαδικτύου

Η Keren Elazari μιλάει στο TEDx Academy για την προσφορά των χακερς στη διατήρηση της ασφάλειας του διαδικτύου.
-->


Το 5o TEDx Academy θα λάβει χώρα το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 στο Μέγαρο Μουσικής. Το θέμα που επιλέχθηκε για φέτος είναι Το Μέλλον που Μοιραζόμαστε - The Future We Share, που αντικατοπτρίζει την ανάγκη διάδοσης ιδεών που αποσκοπούν στο να μας οδηγήσουν όλους σ' ένα καλύτερο μέλλον.

Τη σημασία της αλληλεπίδρασης μέσα στην κοινωνία και το μέλλον αυτής, θα αναλύσουν 15 ομιλητές, ο καθένας απ' τη δική του σκοπιά και εμπειρία. Μία απ' τους ομιλητές που θα συμμετέχουν στο φετινό TEDx Academy 2014 είναι και η Keren Elazari.

Η ομιλία της πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για το διαδίκτυο και την ασφάλεια που μας παρέχει. Συγκεκριμένα, η Elazari θα μας μιλήσει για τους χακερς και πώς αυτοί συντηρούν το «ανοσοποιητικό σύστημα» του Διαδικτύου, αφού μπορούν να αναδείξουν τα «μελανά σημεία» ασφάλειας και διαφθοράς υπηρεσιών και ιστοσελίδων.

Η Elazari έχει συνεργαστεί με παρόχους ασφαλείας, κυβερνητικούς οργανισμούς, μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Έχει σπουδάσει Ιστορία και Φιλοσοφία των Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και από το 2007 είναι κάτοχος της παγκόσμιας πιστοποίησης για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ασφάλειας των πληροφοριών (CISSP).

Η Keren Elazari μίλησε στο TED 2014 για το συγκεκριμένο θέμα και φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε στο TEDx Academy 2014 στις 27 Σεπτέμβρη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC