Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Υπηρεσία freeze alert από τη WIND για “έξυπνα ψυγεία”

Χάρη στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας ένα απλό επαγγελματικό ψυγείο μπορεί να γίνει έξυπνο και να αντιμετωπίσει την καλοκαιρινή ζέστη πιο αποτελεσματικά.


Μια μικρή συσκευή τοποθετείται εύκολα μέσα σε κάθε ψυγείο ώστε όταν η θερμοκρασία ξεφύγει από την επιθυμητή ρύθμιση να στείλει SMS ή e-mailειδοποίησης στον επαγγελματία. Αντίστοιχα, ειδοποιεί άμεσα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Την λύση αυτή προσφέρει η υπηρεσία freeze alert που σχεδίασε και ανέπτυξε η WIND, στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων λύσεων για επιχειρήσεις, ώστε να δώσει σε όλα τα καταστήματα – επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το WIND freeze alert είναι ιδανικό για όλους τους τύπους ψυγείων, λειτουργεί όλο το 24ωρο, ακόμη και όταν η επιχείρηση είναι κλειστή, χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση με internet. Προσφέρει αυτονομία σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης, καθώς διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Πέρα από την αποστολή SMS και e-mail, η υπηρεσία freezealert στέλνει ηχητική ειδοποίηση στην οθόνη του υπολογιστή ενώ ενεργοποιεί και ηχητική ειδοποίηση μέσω εγκατεστημένης σειρήνας αν η πόρτα του ψυγείου παραμείνει ανοικτή παραπάνω από τον προβλεπόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC