Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Η CHEP παρουσιάζει on line λύσεις που απλοποιούν τις εξαγωγές φρούτων και λαχανικών

Η CHEP,  κορυφαία εταιρεία διαχείρισης παλετών, παρουσιάζει μέσα από το www.chepfreska.com μια λύση που απαλλάσσει τους εξαγωγείς φρούτων και λαχανικών από τα προβλήματα διαχείρισης παλετών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επικεντρωθούν απερίσπαστοι στο βασικό τους αντικείμενο.


Το σύστημα ανταλλαγής λευκών παλετών που χρησιμοποιείται και στην εξαγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών, παρουσιάζει μειονεκτήματα που δυσχεραίνουν τις εξαγωγικές διαδικασίες των παραγωγών. Η συνεχής μείωση των αποθεμάτων λευκών παλετών (λόγω συσχετισμών στο εμπορικό ισοζύγιο) και τα κωλύματα που αυτό δημιουργεί στην παραγωγή, η ποιότητα των παλετών αυτών, οι ανάγκες επισκευών και αγοράς νέων παλετών, είναι κάποιοι από τους παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά την εξαγωγική διαδικασία, εμποδίζοντας κάποιες φορές την εκπλήρωση των παραγγελιών.

Η CHEP απλοποιεί τις διαδικασίες των εξαγωγών φρέσκων προϊόντων προσφέροντας:
- Εξασφαλισμένη διαθεσιμότητα παλετών όλο το χρόνο
- Τη σταθερά υψηλή ποιότητα παλετών, διεθνών προδιαγραφών, μέσα από σωστή επιλογή υλικών και αυστηρή διαδικασία επιδιόρθωσης
- Την περισυλλογή των παλετών από τα σημεία διανομής, αποφεύγοντας τυχόν διαφωνίες που προκύπτουν κατά τη διαδικασία ανταλλαγής λευκών παλετών

Οι εξαγωγές είναι μια δύσκολη διαδικασία. Η CHEP όντας ο ειδικός στη διαχείριση μεγάλου όγκου παλετών, απαλλάσσει τους εξαγωγείς από αυτή την ευθύνη. Χάρη στις τυποποιημένες διαδικασίες της CHEP που επιτρέπουν τον έλεγχο του εξοπλισμού και την κάλυψη στα σημεία διανομής, εξασφαλίζεται η διαθεσιμότητα των παλετών σε όλες της χώρες που έχει παρουσία.

Όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα που περιγράφονται στην ιστοσελίδα www.chepfreska.com καθιστούν την υπηρεσία της CHEP ως την πιο αποτελεσματική λύση για τη μεταφορά φρέσκων προϊόντων. Στην ενημερωτική ιστοσελίδα ο παραγωγός μπορεί να δει τις κυριότερες αλυσίδες λιανικής σε 30 ευρωπαϊκές χώρες. Αυτή η εκτεταμένη παρουσία επιτρέπει στην CHEP να διαχειρίζεται απρόσκοπτα πάνω από 300 εκατομμύρια παλέτες κάθε μέρα!

Ο κάθε παραγωγός μπορεί επιπλέον να βρει πληροφορίες για τις διαστάσεις και τις προδιαγραφές των πιο διαδεδομένων παλετών για τέτοιου είδους μεταφορές. Συνεπώς, μπορεί να επικεντρωθεί στην παραγωγική του διαδικασία, απαλλαγμένος από το κόστος αγοράς παλετών και από τις διαδικασίες ανταλλαγής τους. Για τη διαθεσιμότητα και την περισυλλογή των παλετών φροντίζει ομάδα στελεχών της CHEP, που αναλαμβάνει να προτείνει και να υλοποιήσει τη βέλτιστη λύση για κάθε παραγωγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC