Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Ιούλιο στην Ελλάδα το Samsung Galaxy Tab S

Η Samsung παρουσίασε τη νέα σειρά tablet, Galaxy Tab S για πρώτη φορά στη χώρα μας. Το νέο tablet της εταιρείας έρχεται σε 8.4 και 10.5 ίντσες, στις 11 Ιουλίου στην ελληνική αγορά, ενώ το preview ξεκινάει σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 4 του ίδιου μήνα.


Η οθόνη του Τab S απεικονίζει πάνω από το 90% του χρωματικού εύρους Adobe RGB, καθώς η τεχνολογία Super AMOLED δεν απαιτεί οπίσθιο φωτισμό, το Galaxy Tab S καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, σε σύγκριση με τις LCD οθόνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Galaxy Tab S προσφέρει περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Συγκεκριμένα η Samsung συνεργάζεται με την ODEON για την παροχή της υπηρεσίας PameOdeon δωρεάν. Με την αγορά του Galaxy Tab S 8.4 ιντσών ο κάτοχος της συσκευής έχει στη διάθεσή του έως και 15 ταινίες και με την αγορά του Galaxy Tab S 10.5 (ιντσών) έως 25 ταινίες. Ταυτόχρονα, συνεργάζεται με το Interactive περιοδικό Reload για πλήρη ενημέρωση γύρω από τα μουσικά δρώμενα, ενώ από Σεπτέμβριο φέρνει τις εγχώριες διαδραστικές εκδόσεις των περιοδικών Instyle και People στην οθόνη του Galaxy Tab S δωρεάν.


enternity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC