Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Νέες διακρίσεις και διεύρυνση πελατειακής βάσης για την Nubis

Με νέα ισχυρά ονόματα διευρύνει συνεχώς την πελατειακή της βάση η Nubis, η οποία διακρίθηκε στα Ετήσια Βραβεία Business IT Excellence (BITE) Awards 2014, με το Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στην κατηγορία «Δραστηριότητα στο Εξωτερικό».Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Κοντίνος, διευθύνων σύμβουλος της Nubis, και, ο οποίος δήλωσε σχετικά:« Η σημερινή βράβευση αποτελεί για μας τιμή, καθώς σε ένα χρόνο μόλις λειτουργίας βρισκόμαστε ομότιμοι με μεγάλους ομίλους πληροφορικής, ενώ παράλληλα δικαιώνει την επιλογή μας για εντονότερη δραστηριοποίηση στο εξωτερικό».
Τα βραβεία Business IT Excellence Awards 2013 διοργανώθηκαν φέτος για 3η χρονιά από το περιοδικό netweek και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παράλληλα, η Nubis, θυγατρική του Ομίλου Quest, ανέλαβε τρία νέα έργα για λογαριασμό των εταιρειών PALCO, EPSILON HELLAS και ΒΙΟΣΥ, αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνογνωσία, διευρύνοντας παράλληλα και το χαρτοφυλάκιο πελατών της.
Η PALCO είναι μία από τις κορυφαίες βιομηχανίες εσωρούχων στην Ελλάδα με ιστορία 97 ετών, δραστηριότητα στην Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο με δίκτυο πωλήσεών με πάνω από 700 σημεία πώλησης.
«Κύριο μέλημά μας ήταν να βρούμε μια καινοτόμο λύση για να αντικαταστήσουμε το ERP Microsoft Navision -που χρησιμοποιούσαμε μέχρι πρότινος- το οποίο να συνδυάζει ευκολία πρόσβασης, αξιοπιστία και ασφάλεια δεδομένων, προκειμένου να αναδιοργανώσουμε τον κύκλο παραγωγής μας αποτελεσματικά. Η λύση Nubis Cloud ERPTMπου βασίζεται στην πλατφόρμα NUBIS Cloud EngineTM ενισχύει τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες και μας παρέχει την ευελιξία που ψάχνουμε», σημειώνει ο Παναγιώτης Κοσμετάτος CEO της PALCO.
Η ΒΙΟΣΥ Α.Ε., είναι ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο εμπόριο Ηλεκτρολογικού και Ηλεκτρονικού Υλικού με έμφαση στις εξαγωγές, ενώ διαθέτει ένα ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών.
Ο Ιωάννης Καλογηράτος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΟΣΥ τόνισε ότι,: “Μετά από μία λεπτομερή ανάλυση των αναγκών της εταιρείας μας αλλά και των πελατών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, καταλήξαμε στο να επιλέξουμε της εταιρεία NUBIS για να σχεδιάσει και να εγκαταστήσει το νέο πληροφορικό μας σύστημα. Η NUBIS μας έδωσε μία συνολική λύση, ERP, CRM, Β2Β πλατφόρμα και Website σε μία δυναμική και πρωτοποριακή πλατφόρμα σε cloud περιβάλλον. Το προσωπικό της απέδειξε στην πράξη ότι είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει και να δώσει λύση στο οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Η τιμή δε, ήταν εναρμονισμένη με την σημερινή οικονομική κατάσταση που όλοι βιώνουμε. Προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία.”

Η Epsilon Hellas ιδρύθηκε το 2001 και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης πληρώματος και εκπαίδευσης. Μέχρι σήμερα το πλήρωμα της εταιρείας έχει διαχειριστεί πάνω από 250 σκάφη όλων των τύπων και μεγεθών.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Hellas κ. Γαλανάκης Γρηγόριος σημειώνει για την επιλογή των λύσεων Nubis: «Διαχειριζόμαστε μια τεράστια ποσότητα πληροφοριών σε παγκόσμια κλίμακα και η ομάδα μας είναι κυριολεκτικά διασκορπισμένη στα γραφεία μας σε όλο τον κόσμο. Μέχρι πρότινος, χρησιμοποιούσαμε ένα διαφορετικό σύστημα ERP σε κάθε γεωγραφική τοποθεσία των γραφείων μας, γεγονός που μας επιβάρυνε με επιπλέον κόστος για το hardware και τη συντήρηση του λογισμικού, και επίσης μας απέτρεπε από το να έχουμε άμεση πρόσβαση στα δεδομένα εκπαίδευσης, διαχείρισης του πληρώματος, αλλά και άλλες σημαντικές εταιρικές πληροφορίες. Επιλέξαμε το NUBISCloudERPTM καθώς παρέχει στην εταιρεία μας μια αξιόπιστη, πραγματικά ολοκληρωμένη και ενοποιημένη επιχειρηματική λύση που μας δίνει την ευελιξία να βλέπουμε και να επεξεργαζόμαστε τις εταιρικές πληροφορίες από οποιοδήποτε σημείο σε κάθε δεδομένη στιγμή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC