Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Καινοτόμος ψηφιακή προσωπική βοηθός από την MLS

H MLS Πληροφορική ανακοίνωσε μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες στην ιστορία της, τη δημιουργία και ενσωμάτωση σε όλα τα νέα της tablets μίας ψηφιακής προσωπικής βοηθού, της MAIC.H εφαρμογή MAIC είναι σε θέση να αναγνωρίσει τη φωνητική εντολή που δίνει ο χρήστης και να προβεί σε μία σειρά από ενέργειες, όπως η αναζήτηση στο Web οποιοασδήποτε πληροφορίας, καθώς και η εκτέλεση των εγκατεστημένων προγραμμάτων συσκευής.

Επίσης, με μια φωνητική εντολή μπορεί να ενεργοποιήσει στο MLS tablet συσκευές όπως η κάμερα και το Bluetooth, ή ακόμη και να συντάξει ένα e-mail γράφοντας το κείμενο που υπαγορεύει ο χρήστης.

Επιπλέόν όλα τα tablet της MLS ενσωματώνουν και το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης MLS Talk&Drive που κάνουν το tablet και πλοηγό, που σε συνδυασμό με τη MAIC μπορούν να οδηγήσουν τον χρήστη σε σημεία ενδιαφέροντος.

Η MLS έχει ήδη προχωρήσει στην ανάπτυξη της MAIC και στα αραβικά, ενώ η προσθήκη νέων γλωσσών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, καθώς για την εταιρία είναι ξεκάθαρο πως με τη MAIC αλλάζει ο τρόπος χρήσης των tablet.

Η MAIC είναι μοναδική σε διεθνές επίπεδο και οι Έλληνες χρήστες είναι οι πρώτοι που θα τη χρησιμοποιήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC