Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

LG LS33A: Νέα σειρά επαγγελματικών οθονών Digital Signage

H LG Electronics (LG), στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει, παρουσιάζει τη νέα σειρά επαγγελματικών οθονών digital signage LS33A.


Η νέα σειρά αποτελεί την ιδανική επιλογή για εμπορικά κέντρα και καταστήματα λιανικής, αφού διαθέτει κομψό σχεδιασμό, μικρό πάχος οθόνης, λεπτό πλαίσιο (bezel), καθώς και προηγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, ώστε να αποδίδει, δυναμικά και με υψηλή ποιότητα, πληροφοριακό και διαφημιστικό περιεχόμενο, καλύπτοντας τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Η σειρά LS33A της LG περιλαμβάνει οθόνες τεχνολογίας LED Full HD (ανάλυση 1920 x 1080) με πάνελ IPS, διαστάσεων 32’’, 42’’, 47’’, 55’’ και 65’’. Με δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε μορφή “portrait” ή “landscape”, χωρίς καμία αλλοίωση της ποιότητας της εικόνας, οι επαγγελματικές οθόνες της σειράς LG LS33A έχουν πάχος μόλις 55,5 mm και λεπτό πλαίσιο (bezel) πάχους 8,5 mm, ώστε να μπορούν εύκολα να τοποθετούνται σε πιο μικρούς ή περιορισμένους χώρους. Ταυτόχρονα, είναι ενεργειακά αποδοτικές, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης.

Χάρη στο ενσωματωμένο media player, η σειρά LS33A της LG βοηθά περαιτέρω στην εξοικονόμηση των δαπανών μιας επιχείρησης, αφού δεν απαιτείται επιπλέον κόστος για την εγκατάσταση ή τη συντήρηση άλλων συσκευών. Ακόμη, διαθέτει εγκατεστημένο ένα εύχρηστο και απλό λογισμικό διαχείρισης digital signage περιεχομένου, το SuperSign Lite, που υποστηρίζει από τη δημιουργία του περιεχομένου, έως και τον προγραμματισμό και τη διανομή του σε όλο το δίκτυο οθονών της επιχείρησης.

Παράλληλα, οι επαγγελματικές οθόνες LG LS33A προσφέρουν τη δυνατότητα ελέγχου του περιεχομένου μέσω του δικτύου, αλλά και εύκολη πρόσβαση και μεταφορά υλικού προς την οθόνη. Τέλος, τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως RGB in, HDMI, RS-232C και LAN, αλλά και δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου από εξωτερική μνήμη USB, επιτρέποντας έτσι τη μεταφορά και τη χρήση του υλικού άμεσα, χωρίς την ανάγκη ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Οι ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις της LG προσφέρουν τα πιο καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα για επαγγελματικούς χώρους, που διακρίνονται για την τεχνολογική υπεροχή, την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Η τεχνογνωσία και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, τόσο σε επίπεδο pre-sales όσο και after-sales, καθιστούν την LG έναν ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επαγγελματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC