Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

H Mist.io στο IQbility

Το IQbility ανακοινώνει νέα επένδυση στην εταιρεία Mist.io στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με το Piraeus Jeremie Tech Catalyst Fund.Το Mist.io είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται σε διαχειριστές συστημάτων και προγραμματιστές με στόχο να τους βοηθήσει να απλοποιήσουν τη διαχείριση και παρακολούθηση των servers τους. Υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή δημόσια και ιδιωτικά clouds ώστε ο χρήστης να έχει με μια ματιά, εικόνα της λειτουργίας των servers του, σε όποιον πάροχο και αν βρίσκονται.

Σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα στους servers, ο χρήστης ενημερώνεται άμεσα και μπορεί να δράσει για να διορθώσει το πρόβλημα, από όπου και αν βρίσκεται και από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο (laptop, smartphone ή tablet). Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες βελτιώνουν δραστικά τον χρόνο αντίδρασής τους και αυξάνουν το uptime των υπηρεσιών τους.

Ιδρυτές είναι οι Χρίστος Ψάλτης , Δημήτρης Μωραϊτης, Μάρκος Γώγουλος και Μιχάλης Μουζουράκης.

Το συνολικός ύψος της επένδυσης είναι 100.000 $, εκ των οποίων IQbility και PJTechCatalyst, εισέφεραν το ποσό των 20.000 $ και 80.000 $ αντίστοιχα, ενώ η εταιρεία θα φιλοξενηθεί στις υποδομές του IQbility για το επόμενο χρονικό διάστημα και θα αναπτύξει συνέργειες με εταιρείες του ομίλου Quest.

Περισσότερες πληροφορίες για την Μist.io στο https://mist.io

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC