Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Το Global Technology Distribution Council απονέμει στην EMC το χρυσό βραβείο ‘Rising Star’

Η EMC ανακοίνωσε ότι κέρδισε το Ευρωπαϊκό βραβείο ‘Rising Star’, μία από τα σημαντικότερες διακρίσεις στο χώρο της τεχνολογίας, την οποία απονέμει το Global Technology Distribution Council (GTDC - Παγκόσμιο Συμβούλιο Διανομέων Τεχνολογίας). Πιο συγκεκριμένα, στην EMC απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο ‘European Gold Rising Star’, στην κατηγορία των εταιρειών που παρουσίασαν ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης μεταξύ €250 εκ. – €500 εκ.Τα βραβεία GTDC Rising Star απονέμονται σε προμηθευτές τεχνολογίας οι οποίοι, τους τελευταίους 12 μήνες, κατέγραψαν σημαντική αύξηση των πωλήσεων που πραγματοποιούν σε περιφερειακό επίπεδο μέσω τοπικών συνεργατών και διανομέων. Μεταξύ των μελών του GTDC περιλαμβάνονται οι πιο επιτυχημένοι διανομείς προϊόντων τεχνολογίας παγκοσμίως, οι πωλήσεις των οποίων ξεπερνούν, συνολικά, τα 130 δις δολάρια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η EMC ήταν μία από τις – μόλις - 15 επιχειρήσεις που κατάφεραν να κερδίσουν το Ευρωπαϊκό βραβείο και να διακριθούν ανάμεσα σε εκατοντάδες κατασκευαστές ΙΤ οι οποίοι στηρίζονται στο δίκτυο των μελών του GTDC προκειμένου να ικανοποιούν –σε επίπεδο προϊόντων, αλλά και υπηρεσιών- τις απαιτήσεις των παρόχων λύσεων ΙΤ με τους οποίους συνεργάζονται. Η απονομή των βραβείων ‘European Rising Star’ της GTDC πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου, στη Βαρκελώνη.

Οι νικητές του Χρυσού, του Ασημένιου και του Χάλκινου Rising Star Award επιλέγονται από πέντε κατηγορίες, με βάση την αύξηση των πωλήσεων τους τελευταίους δώδεκα μήνες, όπως προκύπτει από τα στοιχεία CONTEXT SalesWatch.

Πιο συγκεκριμένα, οι προμηθευτές χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες, με βάση το ποσό που αντιπροσωπεύει την αύξηση των πωλήσεων τους τους τελευταίους 12 μήνες:

• Από €500 εκατομμύρια και πάνω
• Από €250 εκ. - €500 εκ.
• Από €100 εκ. - €250 εκ.
• Από €50 εκ. - €100 εκ.
• Από €25 εκ. - €50 εκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC