Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Cyta 4U: πήγαινε με το σταθερό σου τηλέφωνο παντού

Μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία Cyta 4U,για κλήσεις φωνής και βιντεοκλήσεις από smartphone και tablet μέσω χρήσης του σταθερού αριθμού Cyta, προσφέρει η Cyta Ελλάδος στους υφιστάμενους και νέους πελάτες της.


Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης Cyta 4U αξιοποιεί όλα τα οφέλη και τους χρόνους ομιλίας του επιλεγμένου προγράμματος σταθερής τηλεφωνίας της εταιρείας από τη φορητή του συσκευή. Αντίστοιχα, οι κλήσεις μέσω του Cyta 4U προς Σταθερά και Κινητά Ελλάδος και αντίστροφα πραγματοποιούνται ως εθνικές κλήσεις, είτε ο χρήστης της εφαρμογής βρίσκεται στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι οι κλήσεις από την υπηρεσία Cyta 4U προς Σταθερά Cyta Ελλάδος καθώς και οι κλήσεις/βιντεοκλήσεις προς το community Cyta 4U, πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της υπηρεσίας η Cyta Ελλάδος προσφέρει τη δυνατότητα -για περιορισμένο χρονικό διάστημα- δωρεάν παγίου για τους δύο πρώτους μήνες. Στη συνέχεια το πάγιο διαμορφώνεται στην τιμή των 3 ευρώ το μήνα.

Η ενεργοποίηση του Cyta 4U γίνεται είτε μέσω της πύλης πελατών my Cyta (υφιστάμενοι Πελάτες) ή τηλεφωνικά στο 13877. Η εγκατάσταση της εφαρμογής, στο smart phone ή tablet είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει μέσα από το App store (συσκευές iOS) ή το Google play (συσκευές Android). Μοναδική προϋπόθεση για την εγκατάσταση και τη λειτουργία της εφαρμογής είναι η ύπαρξη ευρυζωνικής σύνδεσης στο internet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC