Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

ClickDelivery.gr: Με ένα Click το φαγητό μας και στις διακοπές

H εταιρεία Click Delivery Α.Ε., ηγέτιδα δύναμη στο online food delivery στην Ελλάδα κατέγραψε ρεκόρ παραγγελιών μέσα από την on line πλατφόρμα ClickDelivery.gr κατά τη διάρκεια του μουντιάλ που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ενώ θα βρίσκεται κοντά στους πελάτες της και στις διακοπές τους με 26 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.Κατά τη διάρκεια των αγώνων του παγκόσμιου κυπέλου ποδοσφαίρου που διήρκησαν ένα μήνα, το ClickDelivery.gr λάνσαρε την προσφορά 1+1 σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες delivery αλλά και εκατοντάδες εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Μέσω της προσφοράς αυτής, η οποία ίσχυε κατά τη διάρκεια των αγώνων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά παραγγελίες σε περίπου 10.000 burgers και 5.500 πίτσες. Κορύφωση των παραγγελιών σημειώθηκε στους αγώνες όπου συμμετείχε η Εθνική Ελλάδος, ενώ ακολούθησαν οι βραδιές των ημιτελικών και του μεγάλου τελικού.

Μπορεί το ποδόσφαιρο να έληξε, τώρα όμως ξεκινά για τους περισσότερους η ξεκούραση! To ClickDelivery.gr δεν πάει διακοπές και θα βρίσκεται κοντά στους πελάτες του και το καλοκαίρι, για τις on line παραγγελίες τους εύκολα και γρήγορα, με ένα δίκτυο 1800 συνεργαζόμενων καταστημάτων σε 26 πόλεις ανά την Ελλάδα. Με ένα κλικ και στις διακοπές παραγγέλνουμε αγαπημένα φαγητά από κουζίνες όλου του κόσμου, όπου και αν βρισκόμαστε.

Ακόμη λοιπόν και αν δεν βρίσκεστε σε γνώριμο μέρος, μπείτε στο ClickDelivery.gr, δείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα της περιοχής, τους καταλόγους τους, συγκρίνετε τιμές, αλλά και αξιολογήσεις των χρηστών και ολοκληρώστε την παραγγελία on line, με τον απλούστερο και πλέον έξυπνο τρόπο.

To ClickDelivery.gr, σε συνεργασία με τα εστιατόρια που προσφέρουν τα προϊόντα τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, παρέχει επιπλέον καθημερινά deals, με αποκλειστικές προσφορές σε χαμηλές τιμές. Οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν συμφέρουσες προσφορές, από τις αγαπημένες τους κουζίνες, σε καταστήματα που βρίσκονται κοντά τους, ανά πάσα στιγμή, απλώς εισάγοντας τη διεύθυνσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC